Recunoștința – canalul energetic care îți aduce fericirea și abundența în viață!

„Dacă vrei să-ți transformi viața, încearcă să fii recunoscător mereu. Vei avea o viață complet nouă.” – Gerlad Good

Omul care nu știe să fie recunoscător, este întotdeauna nedumerit de o întrebare: Pentru ce ar trebui să fiu recunoscător? Ce se întâmplă deosebit în viața mea, că ar trebui să mă plec și să mulțumesc?..

Astfel, el blochează canalul energetic de bine și se scufundă în necazuri și sărăcie… Căci, dacă binele lipsește, începe să domine răul.

În momentul când pronunți cuvintele de mulțumire, Universul îți trimite energia binelui pentru a te salva de manifestările răului din vața ta. Astfel se întâmplă purificarea vieții tale de ignoranță și de impactul karmelor grele.

Pronunță cuvântul „Mulțumesc” și bucură-te de felul în care răsună. Pentru a înțelege puterea recunoștinței, trebuie să te uiți la tot ceea ce ai, nu ca la niște obiecte, ci ca la o dovadă a abundenței.

Mulțumește pentru tot ce se întâmplă și ce ți s-a întâmplat în viață. Mulțumește oamenilor, pe care îi întâlnești în calea vieții:

-Pe cei buni – pentru bunătatea lor;

-Pe cei răi – pentru lecțiile de viață și experiența acumulată. 

Mulțumește-i celui care te-a jignit: Fără de el, tu nu ai fi simțit bucuria victoriei asupra slăbiciunii tale.

Mulțumește pentru triumful victoriilor și înțelepciunea înfrângerilor.

Fii recunoscător, căci Universul plătește pentru acțiunile noastre în aceeași „valută”, pe care o folosim noi singuri.

Cu cât mai mult vei mulțumi, cu atât mai repede fluxul binecuvântat te va conecta la fluxul universal de abundență, și atunci vei cunoaște generozitatea adevăratei fericiri.