Reală sau nu? Frumusețea acestei femei a stârnit un șir de controverse printre internauți!

Frumusețea feminină este foarte multilaterală. Dar uneori se întâmplă să întâlnești fete, în frumusețea naturală a cărora este greu de crezut.

Iată că și înfățișarea unei femei din Federația Rusă, pe nume Milena Rasaliya, a dat naștere multor dispute printre internauți.

Unii susțin, că fotografiile Milenei sunt prelucrate cu ajutorul Photoshop-ului, alții o acuză că a recurs la intervenții chirurgicale, dar în realitate totul este mult mai simplu.

Minunile machiajului, nimic mai mult! Milena creează sute de imagini datorită abilităților ei de a utiliza produsele cosmetice. Femeia este renumită pe rețelele sociale datorită postărilor sale versatile și incredibil de frumoase.

Milena este pe jumătate rusoaică, pe jumătate – georgiană. Sângele amestecat a făcut ca rezultatul să fie unul nemaipomenit – ochi mari, buze pline, nas ascuțit. Frumoasa recunoaște că și-a făcut rinoplastie, pentru a corecta o asimetrie provocată în urma unei lovituri din copilărie. Milena are 26 de ani și este căsătorită.

Cel mai interesant este că ea are studii de juristă, dar este o fire foarte creativă, de aceea se ocupă de dezvoltarea propriului blog, creând imagini excepționale. Milena mai ia parte în diverse proiecte publicitare.

Ea nu este un make-up artist profesionist, este doar interesată de machiaj și transformă ideile sale îndrăznețe în realitate.

Milena adoră să experimenteze cu stiluri, coafuri, culori. Își găsește inspirația în comentariile și admirația abonaților.

Pentru imaginile create, ea utilizează nu doar cosmetică scumpă, ci și produse obișnuite care îi plac. De asemenea, îi vin în ajutor perucile și lentilele colorate.

Săgețile în stil smokey eyes sunt adevărata dragoste a Milenei.

Pentru a obține efectul vizual al nasului ascuțit, Milena își sfătuiește abonatele să aplice puțin iluminator pe vârful acestuia. De asemenea, un rol important în crearea unei imagini îl joacă accesoriile.

Cu ajutorul machiajului, poți fi în fiecare zi diferită. Experimentează pentru a-ți găsi imaginea perfectă sau pur și simplu pentru bună dispoziție!