Puterea fustei: de ce e atât de important să purtăm fuste și rochii

Îmbracă chiar acum o fustă sau o rochie lungă și obișnuiește-te să te simți o femeie adevărată!

Din cele mai vechi timpuri fusta a fost un simbol al feminității. Acest lucru se datorează nu doar aspectului atractiv al acestei ținute. Specialiștii în domeniul energiilor cred că femeia care poartă fuste acumulează energia feminină inerentă.

Fustele au fost simbolul feminității pentru femeile din toată lumea, nu doar a anumitor popoare. Chinezoaicele purtau doar kimono, femeile indiene se înfășurau în niște panze foarte lungi, iar europencele purtau rochii lungi și pufoase cu accent pe talie.

În trecut, oamenii aveau o relație mult mai strânsă cu forțele naturii. Se considera că bărbații aveau drept sursă de energie cosmosul, iar femeile – pământul. Nu în zadar femeia este mai iubitoare, mai sensibilă, mai grijulie și mai gingașă, așa cum este și planeta.

Majoritatea fustelor erau inițial de formă conică, lucru care nu este deloc întâmplător. Se spunea că anume această formă o ajută pe femeie să absorabă energia și puterea pământului, devenind astfel mai fertilă și mai prosperă financiar. Din punct de vedere fizic, energia feminină se acumulează în uter. Bărbatul nu are acest organ, de aceea el nu poate primi energia direct de la pământ, ci doar prin intermediul femeii.

Atunci când femeia poartă doar pantaloni, ea își întrerupe legătura cu pământul și nu o poate oferi nici bărbatului.

Energia feminină are o importanță foarte mare pentru bărbați. Ea îi ajută să fie mai calmi, mai echilibrați și mai stabili. Atunci când aceștia sunt lipsiți de energia feminină, ei devin agresivi și brutali.

Există foarte multe femei care poartă doar pantaloni. Din punct de vedere energetic, aceste femei capătă energie într-un mod nefiresc, adică ca și bărbații. În rezultat, relația acestor femei cu bărbații se dereglează și apar neînțelegerile.

Aceste femei vor demonstra mai multe avantaje ale pantalonilor: sunt practici, comozi, stilați și la modă. Bineînțeles, în blugi femeile vor face mai ușor munca specifică bărbaților: să care greutăți, să fugă dintr-o parte în alta și să rezolve diverse probleme.

O adevărată femeie nu face toate aceste lucruri, ea poartă fuste și rochii, iar astfel își schimbă starea de spirit.

Mai mult ca atât, o importanță deosebită o are lungimea fustei. Cândva se considera că fusta trebuie să fie neapărat lungă, adică maxi. În acest fel se absoarbe și se menține mai bine energia pământului.

Din fericire, moda de astăzi îi oferă femeii diverse opțiuni în ceea ce privește fustele și rochiile lungi. Este ușor și plăcut să fii femeie, purtând aceste articole vestimentare. Poartă-le cât mai des.