Proprietățile mistice ale argintului!

Argintul are capacitatea de a elimina și redistribui energia negativă și, prin urmare, poate fi folosit pentru a purifica câmpul energetic al unei persoane. Acest metal este un purificator excelent al apei și un bun antiseptic.

Argintul este, de asemenea, un metal de spiritism. Ca dirijor astral, ajută la stabilirea contactului cu sufletele celor morți.

Moaștele sfinților sunt păstrate în recipiente de argint – racle. Argintul și aurul își iubesc foarte mult stăpânul. Nu le place să schimbe proprietarul, iar acest lucru ar trebui luat în considerare.

Din punctul de vedere al astrologului și alchimistului, argintul este un simbol al purității spirituale. Acesta este un metal virgin asociat cu ceva intim, adânc, ascuns în interior. Argintul este asociat cu proprietățile și stările noastre ascunse, care, în anumite condiții, se pot deschide și apoi se pot ascunde din nou.

Argintul este foarte legat de rugăciune – de aceea ramele icoanelor sunt adesea făcute din argint. Interacțiunile cu forțele și entitățile astrale, contactul cu ele poate fi făcut numai prin argint.

Inelele cu pietre, făcute din argint, fac posibilă menținerea forței subtile a acestor pietre. De asemenea, aliajele de argint contribuie la acest lucru. Dacă aveți o piatră, care a lucrat mult și s-a epuizat, puteți să-i restabiliți rezistența plasând-o într-un recipient de argint pentru câteva zile sau luni. Sau pur și simplu înfășurați această piatră strâns cu folie de argint groasă. Important este ca cel puțin două fețe ale pietrei să fie în contact cu argintul.

Argintul, în principal, acționează asupra sufletului omului, asupra subconștientului său, forțându-l să se scufunde în lumea interioară. Acest metal afectează și natura emoțională, evocă impresia, sensibilitatea subtilă. În cazul persoanelor sensibile, argintul poate adesea să trezească fantezii, să le facă să viseze.

În cel mai rău caz, o astfel de persoană, aflată sub influența argintului, poate fi atât de scufundată în iluzii încât nu va distinge dorința de adevăr. Oamenii prea sensibili nu au voie să poarte argint în mod constant.

Armele magice sunt fabricate din aliaje de argint: deoarece argintul este dirijorul energiilor lumii subtile asociate cu lumea divină a sufletului nostru, orice rău lipsit de suflet nu-l tolerează. În bătăliile astrale, magicienii negri, loviți cu arme de argint, ardeau energetic. Iar clopotele de argint îndepărtează demonii.

După ce câmpul energetic al pacientului a fost curățat cu argint (și este necesar numai argint foarte pur), este necesar să procesăm câmpul lui cu cupru pentru a-i armoniza energia. O persoană purificată ajunge într-o stare subtilă și vibrează activ.

Sensibilitatea și variabilitatea inerente naturii subtile a argintului au chiar și propria materializare. Sub influența unor doze mici de lumină, chiar și a particulelor elementare, halogenurile de argint (bromura de metil și iodura de argint) se descompun, eliberând argintul sub formă de pulbere neagră.

Acesta se folosește cu succes în fotografie. Se înegresc, de asemenea, bijuteriile de argint. La diferiți oameni, argintul se înegrește cu viteze diferite. Acest lucru depinde de natura astrală a omului, de proprietățile sufletului său. Substanța neagră de pe argint este oxidul de argint și sulfura de argint în diferite proporții.