Profesoarei i s-a făcut dor de elevii ei, așa că a croșetat 23 de păpuși cu înfățișarea fiecărui copil!

În timp ce majoritatea părinților sunt cel puțin un pic supărați pe situația cu închiderea școlilor din cauza pandemiei și le este dor să aibă câteva ore libere și la distanță de copiii lor, mulți nu își dau seama că și profesorii au motivele lor să fie indispuși.

Nu numai că au fost nevoiți să își schimbe complet obiceiurile de predare și să se adapteze la orele online, dar și… pur și simplu le este dor de elevi. Acestei profesoare olandeze de clase primare îi lipsesc atât de mult elevii ei, încât a găsit cea mai adorabilă metodă de a remedia situația și a suplini acest gol.

Ingeborg Meinster – Van der Duin locuiește în Olanda și activează la școala primară din Haarlem. Cu câteva luni înainte de carantină, profesoara și-a îndrăgit foarte mult elevii ei de clasa I. În ultima perioadă, la fel ca restul colegilor, Ingeborg a fost nevoită să își învețe clasa prin videoconferință. Însă, doamnei Van der Duin i s-a făcut foarte dor de copiii ei.

„Școala a devenit pustie fără elevi. M-am simțit foarte trist” – a recunoscut ea. Femeia a decis să tricoteze păpuși mici, pentru a reprezenta pe fiecare dintre cei 23 de elevi ai ei.

Fiecare păpușă i-a luat aproximativ 3 – 4 ore și are o înălțime de 10 centimetri. Pe băieți i-a îmbrăcat în haine de culori întunecate, iar pe fete – în culori deschise. Toate s-au dovedit a fi foarte asemănătoare cu elevii. Pentru o mai mare asemănare, femeia nu a uitat de astfel de detalii precum ochelari, fundițe sau pistrui.

Recent, copiii s-au întors la școală dar pentru a-și lua obiectele personale și pe fiecare dintre elevii doamnei Ingeborg îi aștepta o supriză sub forma unei jucării. Ce-i drept, copiii au avut o întrebare: dar unde este și jucăria cu chipul profesoarei? Prin urmare, Van der Duin a fost nevoit să o croșeteze.

Ingeborg spune că și la anul viitor va face astfel de jucării pentru următoarea clasă de elevi din clasa I.