Povestea unui samur drăguț, care a fost salvat de o fată și a devenit animalul ei de companie!

Fiecare animal de companie ajunge în casa proprietarului său în moduri diferite. Unii își cumpără un prieten, alții îl primesc în dar sau îl adoptă de la adăposturi sau din stradă.

Dar astăzi vă vom spune povestea unui animal care a ajuns în casa unui om într-un mod complet neobișnuit. Faceți cunoștință, această femelă de samur se numește Umora. Soarta ei era decisă, aceasta era crescută pentru blana ei. Din fericire, o fată pe nume Eugenia a cumpărat-o de la fermă și a luat-o acasă.

Chiar din primele zile, stăpâna i-a creat un profil pe Instagram animalului de companie. Acolo, ea povestește despre viața cu un samur sub același acoperiș, publică fotografii și istorioare amuzante. Potrivit fetei, Umora nu numai că s-a obișnuit cu viața într-un apartament și se comportă ca stăpână acolo, ci și cântă și dansează, atunci când are dispoziție.

Eugenia povestește că primele săptămâni au fost cele mai dificile. Umora nu recunoștea autoritatea fetei, adesea o mușca și o zgârâia. În plus, animalul încerca permanent să fugă, să-și facă o vizuină în mobilier, iar atunci când aceste încercări nu au dat rezultate, a intrat într-o confruntare deschisă. Fata susține că animalul doar încerca să devină lider pe teritoriul nou.

Dar un an de dresare, educație, dragoste și afecțiune au înmuiat caracterul samurului. Acum, Umora își cunoaște porecla, înțelege interdicțiile, deși uneori le ignoră. Eugenia a mai spus că animalul ei de companie iubește curățenia.

Mulți abonați sunt confuzi cu privire la dimensiunile Umorei. Mulți scriu în comentarii că seamănă cu o pisică, dar în realitate aceasta este mult mai mică. Stăpâna susține că atunci când aceasta se face ghem, încape exact în palmele ei.

Fata spune că samurul este un animal de companie excelent. Dar necesită mult timp și atenție, așa că trebuie să te gândești bine înainte de a adopta unul.

Eugenia este îngrijorată de problema creșterii animalelor pentru obținerea blănii naturale și încearcă să atragă cât mai multă atenție asupra soluționării acesteia.