Povestea unui pisoi drăgălaș care a optimizat activitatea unui colectiv întreg!

Într-o dimineață, într-un birou liniștit și plictisitor al unei companii obișnuite, specializate în design grafic, a avut loc o întâmplare. Eroul principal al acesteia s-a așezat cu mândrie la mijlocul unei mese și îi privea pe toți cu ochii săi curioși, iar în jurul lui curgea o baltă gălbuie și urât mirositoare. Șefii înțelepți, aflând detaliile incidentului, au decis să lase pisoiul în birou, decizie care a fost cu siguranță corectă. Și iată de ce!

Faceți cunoștință, acesta este Joey. Personajul principal și cauza tuturor reformelor din birou.

În timpul unei zile a ușilor deschise într-un adăpost local pentru animale, una dintre angajatele companiei a fost cucerită de o micuța pisică și a decis imediat să o adopte. Însă, abia după asta a aflat că pisica este încă foarte mică, că trebuie hrănită cu pipeta la fiecare 4 ore, spălată, încălzită și îngrijită.

Atunci, femeia nu a găsit o soluție mai înțeleaptă decât să ia pisica la muncă, pentru a fi în permanență lângă ea și, sincer vorbind, spera că și alți angajați o vor îndrăgi și se vor implica în procesul de creștere și îngrijire. Exact asta și s-a întâmplat!

Și șefii nu au fost deloc împotriva acestui moment, de exemplu, toți angajații au început să aibă grijă de curățenia locului de muncă, pentru că nu se știe pe unde umblă lăbuțele mici și pufoase ale lui Joey.

Datorită micuțului pufos a scăzut numărul de întârzieri printre angajați –  toată lumea se grăbește să vină la timp pentru a-l vedea pe Joey, care s-a împrietenit aproape cu toți.

Marea parte a zilei pisoiul doarme, dar la cine în brațe – decide șeful. Acest lucru este ca un bonus pentru merite sau ca o modalitate de relaxare pentru lucrătorii cei mai obosiți, cărora li se permite, de asemenea, să tragă un pui de somn împreună cu Joey.

În ciuda faptului că Joey are o stăpână oficială, se vorbește tot mai mult despre faptul ca biroul să devină noua lui casă. Atât de mult îl iubesc toți angajații.