Povestea iubirii eterne: Imaginile tandre care au cucerit milioane de utilizatori!

Din păcate, se consideră că dragostea, pasiunea arzătoare, senzualitatea și alte sentimente tandre sunt pentru cei tineri. O fotografă din Federația Rusă a decis să demonstreze întregii lumi, că dragostea nu respectă reguli și nu ține cont de vârstă.

Irina Nedyalkova, originară din orașul Nijni Novgorod, este fotografa care a reușit să creeze un proiect foto inedit – o poveste de dragoste nesfârșită. Emoțiile vii din aceste cadre nu vor lăsa pe nimeni indiferent, deoarece eroii acestei povești sunt de-a dreptul deosebiți.

Priviri tandre, atingeri blânde, îmbrățișări pline de grijă și căldură – obiectivul camerei nu a scăpat nimic… De îndată ce tânăra fotografă a publicat lucările sale pe rețelele sociale, acestea au devenit virale. Timp de doar 2 zile, acestea au adunat mii de aprecieri, comentarii și distribuiri.

Povestea de dragoste a cuplului din fotografii a dat naștere multor bănuieli și presupuneri. Irina recunoaște: „Această sesiune foto are două istorii. Prima, cea ireală: povestea despre iubirea veșnică, în care mulți își doresc să creadă și pe care am încercat să o recreez. Iar a doua – cea reală și nu o ascund.”

Eroii din aceste fotografii nu formează un cuplu în viața reală. Bărbatul are 45 de ani și se numește Serghei, iar femeia are 62 de ani și se numește Valentina, ambii lucrează în calitate de model în orașul Sankt-Petersburg.

„În cadrul unui master-class, am organizat o sesiune foto pe malul Golfului Finic în Sankt-Petersburg alături de elevii mei. Împreună am regizat această poveste, inspirată de filmul „The Notebook”.”

„Oamenii își doresc să se vadă un pic mai frumoși în fotografii decât sunt în viață. Am început să-mi idealizez eroii. Un fotograf bun ar trebui să vadă avantajele și să ascundă defectele. Nu există oameni urâți, există fotografi analfabeți.” – mai spune fotografa despre stilul pentru care optează.

Fotografia eroinei principale a reușit să obțină și premiul mare într-o nominație de portrete profesionale a concursului 35AWARDS.

„A ieșit o fotografie foarte profundă, care nu poate să te lase indiferent. Vedem o femeie cu sentimente, gânduri, trăiri și emoții. Acest portret transmite emoțional întreaga semnificație a acestei povestiri.”