Poate un bărbat iubi 2 femei în același timp? Vezi răspunsul înțeleptului

S-au scris o mulțime de cărți pe tema dragostei, oamenilor în general le place să vorbească despre ce este iubirea. Unii spun că acest sentiment aduce fericire și bucurie. Alții sunt convinși că distruge și suferință. Aici nu există bine sau rău.

Apare întrebarea, este posibil să iubești mai multe persoane în același timp?

Da, când vine vorba de familie, părinți și cei mai buni prieteni. Aceasta este, în general, o iubire separată, nu cea dintre un bărbat și o femeie.

Este posibil să iubești mai multe persoane, atunci când vine vorba de o relație?

Poligamia, după cum știți, este inerentă bărbaților într-o măsură mai mare. Adevărat, aici vorbim de relații intime, nu de cele spirituale. Să iubești doi, trei, patru oameni este imposibil.

Aceasta înseamnă că pur și simplu nu înțelegi de ce ai nevoie, ce este aproape de tine – și într-adevăr, nu știi încă cum ar trebui să fie acea persoană.

S-ar putea să vă placă oamenii, puteți observa acele calități care vă atrag cu adevărat, apoi să vă mărturisiți dragostea, să trăiți împreună și să aduceți momente plăcute în viața jumătății. Însă iubind pe mai mulți – aceasta nu este dragoste, ci deja un diagnostic.

Imaginați-vă doar o situație în care un bărbat a fost în contact cu două fete simultan de câțiva ani. Mai mult decât atât, femeile nu știu una de cealaltă, crezând că sunt unicele în viața iubitului său.

Un astfel de triunghi amoros nu face decât să încurce bărbatul. Iar femeile, nebănuind nimic, iau toate cuvintele pe bune, cred și speră sincer în dezvoltarea relației lor.

Înțelegeți că, cineva care are alături mai multe persoane, nu este capabil să iubească în mod egal. În primul rând, se minte pe sine, neînțelegând ce vrea de la viață și de la cei pe care îi ține lângă el.

Dragostea adevărată este capabilă să se manifeste doar unei singure persoane. Există o frază foarte inteligentă pe care a spus-o odată un bătrân înțelept. I s-a pus o întrebare, la care a răspuns fără ezitare – și a avut 100% dreptate:

„Înțeleptul a fost întrebat dacă un bărbat poate iubi două femei deodată? A iubi – nu, dar a înșela – da!”.

Bărbații sunt foarte buni să ducă de două femei concomitent. Dar, de-a lungul timpului, amândouă au aflat unul despre cealaltă și de câțiva ani încoace era o relație care nu ar fi dus nicăieri. Și iată un alt moment ofensator – timpul pierdut cu o persoană.