„Pisica are prea mult spirit pentru a nu avea inima”: 11 semne că această felina te iubește

Mulți oameni cred că pisicile, de fapt, nu își iubesc pur și simplu stăpânii, dar pentru faptul că sunt hrănite și îngrijite. Oamenii de știință însă declară că relația om-pisică este mai mult emoțional-abuzivă, decât noi credem.

Pisicile chiar au tendința să secrete un miros specific, care va îndepărta alte pisici să se apropie de stăpânii lor. Și tot ce are pisica în gând, în momentul când se atinge de tine, este că ești în totalitate proprietatea ei.

Vedeți 13 semne că pisica ta este dependentă de tine.

1.Suferă de singurătate atunci când nu ești acasă.

Pisica te întâmpină fericită în fiecare seară când vii acasă de la lucru. Dacă ați lipsit mult timp, aceasta stă doar alături și miaună supărată dacă nu-i permiteți să se apropie.

2.Vă urmărește peste tot.

Aceasta se bagă printre picioare, se lingușește, și chiar se cere în brațe. Astfel, pisica cere ca tu să ai grijă de ea, să-i ofere atenție și dragoste.

3.Îi place să te îmbrățișeze.

Un gest destul de clar de iubire – pisica iubește să te îmbrățișeze și o face ori de câte ori este posibil.

4.Te privește cu dragoste.

O astfel de privire poate fi înțeleasă fără cuvinte. În general, pisicile păstrează contactul vizual doar cu cei în care au încredere.

5.Toarce când te apropii.

Pentru o pisică este foarte important să toarcă, astfel arată că are încredere în tine și că te iubește.

6.Îi place să doarmă pe hainele tale.

Când pisicile nu dorm în culcușul lor, dar în dulap, pe hainele tale sau în patul tău, acest lucru este enervant uneori. De fapt, pisicile dorm în aceste locuri pentru că se simt mai aproape de tine și în siguranță.

7.Vă face „cadouri”.

Unele pisici vă aduc șoareci și păsări, iar altele obiecte sau haine scoase din dulap sau furate de la vecini. Dacă pisica ți-a adus un dar, aceasta este dragostea adevărată.

8.Vă linge.

Dacă vă linge, atunci vă consideră membru al familiei de pisici.

9.Vă mușcă.

Vă mușcă, pentru că nu știe cum să vă mai demonstreze dragostea.

10.Este gelos pe computer sau pe telefon.

Multe pisici sunt geloase pe computer, pe telefon sau pe oameni și alte animale. La general, pisica este geloasă pe tot la ce acordați o atenție mai mare decât ei.

11.Stă culcat pe tine.

În acest mod el se simte în siguranță.