Parfumurile de casă care atrag bogăția: Cum miroase casa ai cărui proprietari au succes în domeniul financiar?

Aromaterapia ajută la combaterea stresului și a gândurilor negative. De asemenea, parfumurile pentru casă pot atrage bogăția. În acest articol îți vom spune cum miroase casa ai cărui proprietari au succes în domeniul financiar.

Mentă
Menta este renumită pentru efectul său calmant, dar mai are proprietatea și să atragă bani. Această credință s-a născut în vremuri străvechi, când piețele și magazinele erau fumigate cu această plantă pentru a atrage clienți care erau gata să cumpere. Chiar și acum, ezoteriștii cred că menta are un efect pozitiv asupra canalelor energetice responsabile de finanțe.

De ce să nu profiți de această proprietate benefică a mentei pentru casa ta? Cumpără un ulei esențial cu parfum de mentă și aplică-l în mai multe locuri din casa ta. De asemenea, nu uita să aplici puțin și pe portofel.

Lemn de santal
Lemnul de santal este considerat un parfum sacru în India și reprezintă, de asemenea, un miros puternic pentru a atrage bunăstarea financiară. Va fi util în special pentru oamenii de afaceri, deoarece această aromă contribuie la stabilirea de parteneriate, atrage investiții. De asemenea, lemnul de santal ameliorează oboseala și conferă vitalitate.

Dafin
Dafinul este considerat un talisman al bogăției. Chiar și obișnuita frunză de dafin pe care o are toată lumea în bucătărie poate atrage bani. Pentru a face acest lucru, trebuie să-l pui în portofel. Aroma de laur acasă creează o atmosferă creativă. Mirosurile pentru casă stimulează munca creierului și, prin urmare, ideile creative care pot aduce bani.

Portocală
Portocala este fructul bucuriei și al pozitivului. Mirosul său, precum și gustul, ridică starea de spirit, calmează sistemul nervos și ajută la concentrare, iar aroma portocalei servește drept magnet pentru succesul financiar. Îți recomandăm să cumperi ulei cu aromă de citrice. Acesta este un amestec de mai multe fructe: portocală, lămâie, grapefruit. Combinația de arome fructate mai este numită și formula banilor.

Busuioc
Busuiocul este o plantă aromatică folosită în bucatele italiane. Această plantă are un efect pozitiv asupra stării de spirit și a sănătății umane. Mirosul de busuioc crește încrederea în sine, energia și eficiența, iar aroma acestei plante atrage în viața ta oameni bogați, care te pot inspira spre propriul tău succes în domeniul financiar.

Nucşoară
Mirosul de nucșoară este cunoscut și sub denumirea de miros de euforie. Poate fi pasiune amoroasă sau amețeală din cauza succesului financiar. Aroma de nucșoară este recomandată pentru utilizare într-o casă sau un birou unde sunt dificultăți financiare. În plus, nucșoara îndepărtează frica și îndoiala de sine.

Printre ghicitoare, există chiar și o conspirație pentru bani cu ajutorul nucșoarei. Este necesar să ungi o bancnotă mare cu ulei aromat și să spui fraza: „Să vină banii și norocul”. Apoi poartă această bancnotă în portofel fără a o schimba.

Iasomie și cardamom
Mirosul florii de iasomie de primăvară atrage un bărbat bogat în viața unei femei. Nu degeaba experții recomandă nu numai folosirea lui ca parfum de casă, ci și luarea în considerare a notei de iasomie în parfum. Cardamomul este considerat un parfum masculin, fiind pe placul femeilor și contribuie la succesul în carieră.

Salvie
Salvia este un talisman pentru cei care doresc nu numai să obțină bogăție, ci și să câștige putere și să obțină victorii. Acest miros protejează de negativitate și bârfe, conferă încredere în sine și noroc, iar dacă aprinzi seara un bețișor de aromă cu salvie, atunci mirosul plantei va ameliora stresul care s-a acumulat pe parcursul întregii zile.

Mirosurile pentru casă înseamnă mult pentru cei care le înțeleg. Acum știi și tu cum ar trebui să miroasă casa ta pentru ca banii să curgă ca un râu.