Pare a fi o căsuță obișnuită de la sat, însă interiorul te va lăsa gură căscă!

Klimovo – este un orășel obișnuit din regiunea Bryansk, Federația Rusă. Dar acolo există o casă, care se deosebește mult de celelalte. Pe dinafară arată destul de simplă, chiar puțin veche: vopseaua decojită pe fațadă și un gard șubred. În general, nimic deosebit, dar asta doar la prima vedere.

De îndată ce pășești pragul casei, ți se deschide o frumusețe uimitoare…

Vladimir Akulov deja nu mai este uimit de oamenii, care vin să îl viziteze regulat, și fac asta fără invitație. Însă oaspeții vin în casa lui nu întâmplător, ei toți sunt interesați de interiorul locuinței sale. Toți au auzit de acel contrast, care există între exterior și interior.

De îndată ce pășești pragul casei, ai impresia că ai ajuns într-o cameră regală sau într-un muzeu. Tablouri încadrate în rame scumpe, podeaua neobișnuită, mobielierul sculptat – sunt niște lucruri neobișnuite pentru o simplă căsuță din sat.

Casa acestui meșter are un interior regal.

Vladimir Akulov este un meșter sculptor, care a creat o frumusețe de nedescris în propria locuință.

Bărbatul a decis să-și demonstreze toată măiestria și talentul, decorându-și casa într-un stil aparte. Tot mobilierul este confecționat cu propriile sale mâini de aur. Ceea ce uimește și mai mult este că el nu are studii speciale în acest domeniu, sculptura în lemn a însușit-o de sine stătător.

Vladimir iubește să lucreze cu teiul, căci este lemnul ideal pentru a crea ceva într-adevăr frumos. Anume din tei sunt confecționate aproape toate lucrările din casa lui. Iar pentru a obține strălucirea aurie, meșterul acoperă lemnul sculptat cu patină japoneză.

Însă meșterul nu se limitează doar la elemente sculptate de decor, are, de asemenea picturi pe tavan și tablouri. Acestea demonstrează talentul imens de care dispune Vladimir.

Vladimir Akulov a meșterit cu propriile mâini și un tron regal.