Pantofii clasici în nuanțe de bej: Modelul de bază care salvează orice ținută!

Pantofii clasici în nuanțe de bej sunt încălțămintea de bază potrivită pentru toate ocaziile vieții. Îți prezentăm câteva exemple reușite cum să îi porți și unul nereușit. Sperăm că acest articol te va ajuta să creezi ținuta perfectă combinată cu cea mai potrivită pereche de pantofi!

Dacă folosești mai multe nuanțe de bej și pudră în aceeași imagine, atunci pantofii ar trebui să aibă cea mai închisă nuanță. Este bine dacă sunt din piele întoarsă sau din catifea, și nu din piele.

Nuanțele pastelate se combină cel mai bine cu pantofii stiletto de culoare bej. Pentru o rochie gingașă de primăvară este bine să alegi o pereche de pantofi din piele lustruită sau lac. Acesta este cazul când luciul este exact ceea de ce ai nevoie într-un look.

O fustă sau rochie cu fentă înaltă plus o pereche de pantofi de culoarea pielii – combinația deosebit de elegantă care avantajează orice femeie. Astfel, picioarele tale vor arăta mai lungi, mai suple, iar imaginea în ansamblu fabuloasă.

Dacă intenționezi să îmbraci o rochie sau un costum de o nuanță mai complexă și nu șștii ce pantofi să alegi pentru această ținută, rămâi pe pantofii bej, și nu pe negru. Astfel de look-uri sunt deosebit de elegante și cu această combinație nu vei da greș, poți fi sigură de asta.

Pantofii bej sunt cel mai bun însoțitor pentru rochiile delicate și aerisite, realizate din tul sau nylon. Acest tip de pantofi va susține blândețea și finețea imaginii și nu va împovăra materialul transparent al rochiei.

Pentru articolele din piele colorată alege o pereche de pantofi bej. Aceste ținute arată foarte expresiv, mai ales în cazul unei rochii de culoare pastelată.

Iată și exemplul nereușit despre care am vorbit la început. Nu trebuie să combini pantofii bej cu dresurile cu luciu, mai ales când pantofii sunt de culoare mai deschisă decât dresurile.