Oamenii de știință: Universul reacționează la gânduri și poate crea realitatea din nimic!

Totul apare din vid. Totul este în mișcare. Materia constă din energie. Totul este creat de gândire.

Acestea descoperiri din lumea fizicii cuantice nu sunt deloc o noutate. Toate acestea lucruri erau cunoscute de învățații antici. În multe lucrări ale acestora se vorbește despre faptul, că nu există nicio diferență între gânduri și obiecte.

Totul în lume este plin de energie. Universul reacționează la gânduri. Energia urmează atenția. Lucrul, asupra căruia îți concentrezi atenția începe să se schimbe. Aceste cunoștințe reprezintă cheia spre noile tehnologii, folosite astăzi pentru a gestiona realitatea.

De ce este posibil acest lucru?

Din punctul de vedere al fizicii cuantice, realitatea noastră este o sursă de oportunități potențiale pure, o sursă de materie primă care alcătuiește corpul nostru, mintea noastră și întregul Univers. Câmpul universal de energie și informație nu se oprește niciodată din schimbare, transformând ficare secundă în ceva nou.

În secolul XX, în timpul experimentelor fizice cu particule subatomice și fotoni, s-a descoperit că faptul de observare a experimentului schimbă rezultatele. Ceea, asupra ce ne concentrăm atenția poate reacționa.

Experiment științific

Acest fapt a fost dovedit printr-un experiment, care de fiecare dată îi uimește pe cercetători. Acesta a fost repetat în multe laboratoare și de fiecare dată dădea acelelași rezultate.

Pentru acest experiment au pregătit o sursă de lumină și un ecran cu două fante. În calitate de sursă de lumină se utiliza un emițător fotonic, care trimetea fotoni sub formă de impulsuri unice prin fantă.

Experimentul era monitorizat. După încheierea experimentului, pe hârtia fotografică, care se afla în spatele fantelor, erau vizibile două bare verticale. Acelea erau urmele fotonilor, care treceau prin fante și iluminau hârtia fotografică.

Atunci când experimentul era repetat în regim automat, fără monitorizarea omului, atunci desenul de pe hârtia fotografică se schimba.

Acest fenomen fizic a obținut denumirea de „Efect al observatorului”. Experimentele au fost repetate de nenumărate ori, însă de fiecare dată rezultatele îi lăsau uimiți pe oamenii de știință. Astfel s-a descoperit, că la nivel cuantic materia reacționează la atenția omului.

Conform ideilor fizicii moderne, totul se materializează din nimic. Acest nimic a obținut denumirea de ,,câmp cuantic”, „câmp nul” sau „matrice”. Vidul conține energie, care se poate transforma în materie.

Lumea este constituită din energie și informație

Care forță controlează mișcarea materiei? Cercetările savanților au condus la un răspuns neașteptat.

Creatorul fizicii cuantice, Max Planck, în timpul discursului său atunci când a primit Premiul Nobel a spus următoarele: „Totul în Univers este creat și există datorită forței. Trebuie să presupunem că în spatele acestei forțe se află rațiunea conștientă, care este matricea întregii materii”.

Materia este controlată de conștiință

Corpul nostru este un câmp de energie, de informație și minte, care se află într-o stare constantă de schimb dinamic cu mediul. Impulsurile minții în mod constant, în fiecare secundă, dau corpului noi forme de adaptare la cerințele schimbătoare ale vieții.