O veveriță și-a făcut cuibul chiar la fereastra lui! Vezi imaginile pe care a reușit să le suprindă!

În toată lumea, trăiesc în jur de 300 de specii de veverițe, pe toate continentele, mai puțin în Australia. Acestea sunt niște animăluțe foarte sperioase și sprintene. Din acest motiv, este aproape imposibil să le urmărești în condițiile naturii sălbatice. De îndată ce observă un străin, veverițele se grăbesc să se ascundă în scorbura lor. Singura modalitate de a urmări această frumoasă roșcată este să vizitezi grădina zoologică.

Dar un bărbat a avut deosebitul noroc, căci o tânără mamă – veveriță și-a creat cuibul chiar după geamul lui. Și acum, acesta are o posibilitate unică de a vedea în fiecare zi tot ce se petrece în acel cuib cu puii ei drăgălași. Viața lor este foarte captivantă și amuzantă. Poți urmări aceste vietăți uimitoare ore la rând.

Majoritatea veverițelor își construiesc cuiburi în copaci. Acestea sunt cam de mărimea unei mingi de fotbal și sunt căptușite cu iarbă, coji, mușchi și pene pentru un plus de confort și izolare.

Bărbatul a decis că nu e cazul să se zgârcească și a filmat unele scene curioase, după care le-a făcut publice pe internet, pentru ca întreaga lume să poată vedea acest fenomen neobișnuit. Desigur, nu este foarte politicos să spionezi viața altcuiva, dar când ai astfel de vecini adorabili, e greu să reziști!

Privește, cât sunt de drăguțe! Cât de grijuliu veverița se învelește în puf și adoarme în liniște. Și cât de dulce arată puiul, care se stă lângă ea. Alături de mama lui nimic nu îl poate speria! Veverițele par a fi animale neastâmpărate, dar în acest filmuleț le putem vedea și o altă latură.