O vedetă mondială de cinema trăiește cu 100 de dolari pe lună – dar oferă oamenilor 714 de milioane de dolari

Multimilionarul chinez a spus că trăiește cu 100 de dolari pe lună și că după moarte își va dona întreaga avere unor organizații de caritate, a informat Unilad.

Legendarul actor Yun-Fat Chow, cunoscut pentru rolurile sale din Crouching Tiger, Hidden Dragon, Bulletproof Monk și multe altele, duce o viață foarte modestă.

Actorul în vârstă de 63 de ani a spus că rar cumpără lucruri noi, mănâncă fast-food pe stradă și folosește des transportul public. Chow a recunoscut că a folosit un telefon Nokia timp de 17 ani și a cumpărat abia recent un smartphone, când telefonul său vechi a încetat să funcționeze.

Chow preferă să facă cumpărături în timpul reducerilor și poartă tot ce i se pare confortabil. De exemplu, o cămașă de 98 de yuani (14 USD) și sandale de 15 yuani (2 USD).

Actorul a spus: „Nu port haine pentru alți oameni. Dacă mă simt confortabil, atunci mă simt bine.Visul meu este să fiu o persoană normală, fericită. Cel mai greu lucru în viață nu este să faci bani, ci să păstrezi o mentalitate pozitivă și să-ți trăiești restul vieții într-un mod simplu și fără griji.”

Se spune că actorul are o valoare de 714 milioane de dolari. Deoarece el și soția lui Jasmine Tan nu au copii, ei plănuiesc să doneze toate fondurile lor către organizații de caritate. În urmă cu câțiva ani, cuplul și-a înființat și propria organizație caritabilă și în timpul liber ajută oamenii.

„Banii nu sunt ai mei. Le păstrez pentru viitor ”, a proclamat Chou.

Acestea fiind spuse, Yun-Fat Chow demonstrează că indiferent câți bani ai și cât de renumit ești, poți trăi o viață absolut normală și împlinită. La urma urmei, fericirea nu constă în bani, ci în modul tău de gândirea și viziunea asupra vieții. El se simte fericit pentru că poate să ajută alți oameni care într-adevăr au nevoie de acești bani.