O pisică fără lăbuțe merge ca un cangur! Adorata internauților ne învață optimism!

Această pisică pufoasă din Thailanda, care a rămas fără lăbuțe în urma unui accident nefericit, provoacă în același timp un sentiment de milă, dar și de incredibilă admirație!

Pisica a rămas fără cele două lăbuțe din față după ce, la vârsta de un an, a fost supusă unui șoc electric puternic. Dar pufoșenia nu a rămas culcată, iar datorită dorinței sale de viață, a început să învețe să meargă în două lăbuțe. Acest lucru i se datorează și stăpânei sale, care a adoptat-o în pofida aspectului.

Pisica a învățat nu doar să meargă, ci și să alerge pe picioarele din spate, ceea ce a mulțumit-o nespus pe stăpâna sa, care i-a fost alături și îngrijit-o după accidentare.

Acum, pisica-cangur trăiește fericită alături de stăpâna sa. Femeia o dichisește cu diverse accesorii, demonstrându-i dragostea.

Animalul face tot ceea din ce fac și pisicile obișnuite: se joacă, se spală, urcă pe scări, urcă pe canapea, mănâncă iarbă etc. Aceasta s-a adaptat noilor condiții fiziologice și nu pare deranjată de lipsa lăbuțelor, demonstrând că se poate descurca și fără ele.

Dragostea acestui animal pentru viață este pur și simplu uimitoare! Uită-te la el! Acesta este un adevărat simbol al optimismului, bucuriei și recunoștinței!

Pisica demonstrează că un accident nu te poate lipsi de bucuriile vieții și poți deveni iubit în pofida aspectului. Ea a devenit iubita internauților, care o compară cu un cangur.

Nu se știe dacă vedeta prinde și șoareci, dar suntem siguri că se poate descurca și la acest capitol. Voi cum credeți?