O pictoriță a desenat super-eroii retrași la pensie. Acum sunt niște bătrânei.

Pictorița Lesia Guseva din Perm, pe pagina sa de Instagram a prezentat o serie de desene amuzante legate de o fantezie curioasă: super-eroii și răufăcătorii retrași la pensie. Cum vor arăta? Ce vor face? În lucrările picoriței, aceștia s-au dovedit a fi niște bătrânei, care duc o viață complet pașnică: stau pe scaun și îngrijesc de nepoții lor.

1.Joker – personajul a fost creat de Jerry Robinson, Bill Finger și Bob Kane, iar prima oară a apărut în filmul Batman, în primăvara anului 1940. La fel ca marele inamic al supereroului Batman, Joker a apărut în programe de televiziune, filme, jocuri, precum și pe o varietate de mărfuri. 

2.Catwoman – un personaj fictiv creat de Bill Finger și Bob Kane care apare în publicațiile făcute de DC Comics, de obicei în asociere cu super-eroul Batman. Ea este cel mai durabil interes de dragoste al lui Batman și este cunoscută pentru relația sa complexă de dragoste și ură cu el.

3. Supergirl și Wonder Woman

Supergirl este numele mai multor super-eroi fictivi care apar în cărțile de benzi desenate americane publicate de DC Comics. Supergirl-ul originar și cel mai cunoscut este Kara Zor-El, vărul supermanului Superman.

Wonder Woman – personajul este un membru fondator al Ligii de Justiție. A apărut pentru prima oară în “All Star Comics 8” în octombrie 1941.

4.Batmann –  un personaj ficțional, creat de către artistul plastic Bob Kane și  Bill Finger. Personajul a debutat în Detective Comics în mai 1939. Inițial i se spunea „Bat-Man”, mulți numindu-l și în prezent „The Batman”, mai este cunoscut și ca „Cruciatul cu mantie”, „Cavalerul negru” și „Cel mai bun detectiv al lumii”.

5.Harley Quinn – un personaj creat de Paul Dini și Bruce Timm și a apărut pentru prima oară în Batman: The Animated Series în septembrie 1992. 

6.Spiderman – un personaj fictiv dintr-o bandă desenată apărută pentru prima dată în numărul 15 al revistei Amazing Fantasy (august 1962), fiind creat de  Stan Lee și Steve Ditko, pentru MarvelComics. De atunci personajul Spider-Man stă la baza unei puternice industrii ce constă în jocuri, benzi desenate, filme și alte articole multimedia, toate aparținând unei game largi de produse.