O metodă excelentă și distractivă de a învăța copiii să mențină curățenia, fără a fi nevoie să îi cerți

Educația copiilor este un proces dificil, mai ales că diferența de vârstă dintre părinți și copii este una mare. Adesea ea este cea care îi împiedică pe membrii familiei să se înțeleagă. Dar, uneori cuvintele nu sunt necesare pentru înțelegere reciprocă și orice situație poate fi rezolvată într-un mod foarte amuzant și creativ.

O comunitate pentru părinți numită „Mum Junkie” a împărtășit pe pagina lor de Facebook un nou mod de a le arăta copiilor nemulțumirea față de faptele lor, fără ca părinții să le spună măcar un cuvânt. Pentru a face acest lucru, mămicile au nevoie doar de o bucată de hârtie cu imaginea legendarului meme «Are You Kidding Me» (glumești cu mine?). Tot ce trebuie să facă părinții este să lase aceste imagini lângă lucrurile împrăștiate prin casă, atrăgând astfel atenția copiilor asupra propriilor fapte.

Iată meme-ul în cauză

Te-ai săturat de sunetul propriei voci? Iată noua strategie

Acum este mult mai ușor să mustrezi copiii

De acum înainte, părinții nu vor mai fi nevoiți să repete de o sută de ori „strânge-ți ciorapii”, „aruncă la coșul de gunoi hârtia de la bomboane”. Un meme popular va face asta pentru ei.

În loc de „pune periuța de dinți la locul ei”

Chiar a fost atât de greu să faci lucrul până la final?

Celebrul meme «Are You Kidding Me?» a apărut încă în 2010 și poate că popularitatea sa a dispărut ceva timp în urmă. Totuși, el transmite atât de exact starea de spirit a părinților în lupta lor cu copiii pentru a păstra curățenia, încât acum cu siguranță îl așteaptă al doilea val de succes!