O artistă maghiară ne demonstrează, cât de multe avem în comun cu animalele! (FOTO)

Fotografa Flora Borsi, în ciuda vârstei sale destul de tinere, este deja cunoscută datorită viziunii deosebite asupra artei moderne a fotografiei. Maghiara, în vârstă de 23 de ani, are o abordare atât de neobișnuită față de noile sale proiecte foto, încât a reușit să își creeze o reputație de mare visătoare și a unei fete cu o viziune specială asupra modului în care trebuie să evolueze fotografia modernă. Astfel, noul album de primăvară al Florei a atras atenția cunoscătorilor de suprarealism în fotografie.

Artista a prezentat publicului o serie de autoportrete în care nu apare de una singură, ci în compania unui reprezentant al lumii animalelor.

Ochiul drept al Florei este acoperit de un ochi de mamifer, pasăre, pește sau reptilă, prezentate în fotografie din profil.

Astfel, fotografa încearcă să demonstreze că în zadar oamenii uită uneori că ei înșiși fac parte din lumea animală a planetei noastre. Și dacă privim mai atent, avem foarte multe lucruri în comun cu frații noștri mai mici.

Stilul Florei Borsi a făcut din nou furori, iar modul în care ea reușește să unească în fotografie lucrurile aparent incompatibile, demonstrează talentul și flerul ei interior.

Imaginile nu au prea multe efecte speciale, dar în schimb se vede munca excelentă a make-up artistului și a Florei în calitate de model. De asemenea, au contribuit și filtrele de culori bine alese.

Este posibil ca această serie de fotografii să fie expusă în locațiile cunoscute ale lumii, mai ales că Flora este deja obișnuită cu astfel de expoziții. Lucrările ei au fost deja demonstrate în Muzeul Luvru și Galeria Saatchi.

Flora explică, că scopul acestei sesiuni foto a fost acela de a reminti oamenilor despre unicitatea lumii animalelor. Ea și-a dorit să arate cât de exact a gândit natura cele mai mici detalii din exteriorul păsărilor, peștilor, animalelor.

Această idee a apărut după ce fotografa a făcut un selfie alături de câinele ei. Ea spune, că a fost uimită să vadă cât de asemănători sunt ochii ei cu ochii câinelui în fotografie.

Desigur, procesul de fotografiere a fost unul foarte dificil și a consumat foarte mult timp. Fiecare portret a necesitat până la 20 de ore de lucru. Însă, rezultatul a depășit în mod clar așteptările! Aceste imagini par a fi încărcate cu ceva magic, iar detaliile sunt prelucrate până la perfecțiune.