O adolescentă a scos tapetul din camera ei, hotărând să facă reparație de sine stătător!

Într-o seară obișnuită, Julie Worley, în vârstă de 14 ani din Marea Britanie, a decis că odaia ei are nevoie urgentă de schimbări și a început de sine stătător să scoată tapetele de pe pereți.

Părinții ei au rămas stupefiați când au văzut această imagine. Dar, așa cum s-a dovedit, degeaba au început să-și facă griji, pentru că în schimb, fiica lor a reușit să creeze un design original.

Pentru lucru, Julie a avut nevoie doar de câteva cutii cu vopsea, o spatulă și bandă de mascare. Cu toate acestea, fata a muncit asupra peretelui curățat timp de două zile, fotografiind treptat întregul proces.

Exact așa cum a fost planificat, pe peretele camerei au apărut figuri geometrice de diferite dimensiuni și culori. Iar pentru ca marginile lor să pară îngrijite și uniforme, Julie a utilizat bandă de mascare.

Cu puțină imaginație și răbdare, fata a reușit să creeze un design unic și interesant, după propriul gust.

La final, Julie a postat o fotografie cu designul ei original în grupul oficial DIY On a Budget Official, unde a primit numeroase recenzii de laudă și apreciere.

Mama fetei a fost atât de surprinsă și încântată de rezultatul transformării camerei, încât a decis și ea să își împărtășească experiența și impresiile pe profilul ei pe o rețea socială.

Unii dintre utilizatori au lăudat-o pe Julie, cineva a spus că nu ar fi împotrivă să angajeze tânărul designer pentru decorarea casei, iar alții au declarat că sunt invidioși că fata are asemenea părinți, care au reacționat atât de calm la ceea ce s-a întâmplat.