Note gingașe de roz: 20 de moduri în care să porți această culoare pe unghii!

La moment, designul unghiilor a devenit o adevărată artă. Specialiștii demonstrează creativitate maximă în acest sens. Culori, combinații, elemente decorative – toate acestea necesită un gust aparte și o asortare corespunzătoare pentru a obține manichiura perfectă.

Una dintre cele mai populare culori în materie de modă și frumusețe rămâne a fi rozul, pe care multe fashioniste adoră să o folosească în manichiură. Nu este o surpriză, căci cu ajutorul acestei nuanțe gingașe pot fi create atât de multe modele uimitoare. Ne plac unghiile roz și am vrea să-ți împărtășim 20 de moduri în care poți purta această nuanță!

Nuanțele pale de roz se combină de minune cu tehnicile moderne de decorare a unghiilor. Aurul, argintul, strasurile de diferite culori arată nemaipomenit, completând această culoare.

Folosește cu îndrăzneală varietatea naunțelor de roz. Mat sau lucios, acesta va arăta elegant în orice interpretare.

Rozul pal sau pudrat este o culoare deosebit de feminină, elegantă și discretă, în special atunci când vine vorba de nuanțele cu efect mat. Este culoarea – vedetă a acestui an.

Nu ai cum să nu o asociezi cu eleganța și rafinamentul, iată de ce, dacă este aleasă corect poate fi purtată la orice eveniment.

Manichiura roz le inspiră pe multe fashioniste să experimenteze. Se potrivește bine cu orice elemente de decor și detalii moderne.

Adori tot ce este neobișnuit? Atunci optează pentru un desen special pentru a obține o manichiură vibrantă.

Pietrele sclipitoare se complimentează frumos cu nuanțele de roz. Un astfel de decor arată uimitor pentru o seară specială sau chiar o nuntă.

În acest sezon, specialiștii în industria frumuseții propun revenirea la modelele asimetrice. Pregătește-te pentru că un astfel de design atrage multă atenție. Arată elegant și actual.