Motanul „cu două fețe” a uimit din nou internetul! A devenit tată și uite ce pisoi are!

Motanul Narnia este o adevărată creatură a naturii, nu în zadar este una dintre cele mai populare feline pe internet. Fața sa este divizată în două părți: jumătate este gri, iar jumătate este neagră. Bărbia este de culoare albă, iar ochii… ochii pur și simplu te îneci în albastrul lor.

Narnia a devenit popular în 2018, pe când încă era un pui de pisică. Crescând, devenea și mai uimitor și mai deosebit, blana sa este cu totul uluitoare.

Stăpâna sa, Stephanie Jiminez, a înțeles din start că animalul său de companie este un adevărat miracol, așa că i-a făcut o pagină pe rețelele sociale. Acum Narnia are peste 253 de mii de urmăritori. Este o adevărată celebritate!

Narnia a devenit tată deja de mai multe ori, stăpâna sa este conștientă că genele sale unice trebuie să fie transmise mai departe. Cel mai curios este că toți puii sunt foarte diferiți, de parcă în genele sale se ascunde un adevărat artist.

Una dintre „nevestele” sale a fost o mâță persană, de culoare albă. Puii lor au ieșit extrem de diferiți și adorabili. Unul gri cu barbă albă, altul negru cu ochi albaștri. Unele dintre „fetițe” și-au luat mai multe culori.

Altele au luat doar gri și alb și au devenit cenușiu de frumoase.

Cea mai colorată este pisica de mai jos, aceasta a luat toate combinațiile posibile de culori de la părinți.

Vom fi de acord că Narnia trebuie să transmită aceste gene cât mai mult posibil.

Cu părere de bine, stăpâna lui Narnia nu uită să posteze imagini cu toți urmașii motanului său unic, de aceea nici noi nu vom fi lipsiți de plăcerea de a-i admira.