Mori de curiozitate: 14 descoperiri bizare care i-au făcut pe oameni să caute răspunsuri pe internet

Tot felul de descoperiri de neînțeles ne așteaptă la fiecare colț, dar nu fiecare dintre ele prezintă interes. Cu toate acestea, există momente în care curiozitatea ne învinge și cineva dorește să dezvăluie misterul originii sau scopului unui obiect ciudat. Curiozitatea sănătoasă este un sentiment minunat care ne extinde orizonturile, dar are un dezavantaj – nu este întotdeauna posibil să o satisfacem. Din fericire, există un loc pe Internet care este întotdeauna bucuros să ajute în acest sens, iar numele său este comunitatea „Ce este acest lucru” de pe Reddit. Chiar dacă nu aveți încă constatări arzătoare, există întotdeauna întrebări interesante cu răspunsuri la fel de interesante. Am adunat 14 dintre acestea pentru tine și sperăm să te bucuri de cunoștințe noi

Întrebare: „Decupajele deasupra tuturor ușilor din casă. Când sunt închise, ușile nu acoperă decupajul. Fără găuri sau alte indicații că ceva este montat pe tavan.”

Răspuns: „Se pare că fostul proprietar al casei era cu handicap, deoarece acesta este un sistem special de deplasare a persoanelor în scaune cu rotile prin casă. Monorailul a fost demontat, urmele au fost sigilate”

Ulterior, autorul întrebării a spus că a aflat, iar fostul proprietar al casei era într-adevăr invalid 👨

Întrebare: „În fiecare dimineață, această barcă albă în formă de submarin este tractată de-a lungul coastei Honolulu, Hawaii”.

Răspuns: „Această barcă este pentru tururi semi-submersibile pentru turiști”

Întrebare: „Asemenea „inele” metalice sunt în fiecare toaletă din spital. Ce sunt?”

Răspuns: „Acest sistem previne pătrunderea șervețelelor umede”.
Șervețelele se lipesc de marginile dispozitivului, ceea ce evită înfundarea toaletei. 💦

Întrebare: „Care este scopul acestui sertar foarte subțiri cu sticlă?”

Răspuns: „Uneori se numește tavă extensibilă care transformă o noptieră într-o măsuță de cafea. Aceasta este pentru cafea, ceai, băuturi, boluri de terci etc. Puteți pune totul la suprafață fără să vă faceți griji că vă deteriorați partea de sus a noptierei.”

Întrebare: „Acesta e un cârlig de argint modern?”

Răspuns: „Acesta este un cârlig pentru nasturi. Folosit pentru a fixa nasturi minusculi pe cizmele și mănușile de damă.

Capătul cârligului este introdus în buclă pentru a apuca butonul și a-l trage prin orificiu 👠

Întrebare: “Găsit pe o plajă, carcasa tare și verde. Se simte ca o piatră, dar se întinde destul de mult când încerc să trag de margini. Rămâne solid când este încălzit”

Răspuns: „Acesta este un condensator vechi cu cabluri rupte”

Întrebare: „Obiecte ciudate sub formă de lentile goale lipite, fără model. Găsit pe o plajă de pe coasta de vest a Highlands-ului scoțian”

Răspuns: „Aceasta este depunerea de ouă a melcului trompetist”

Întrebare: „Placă ciudată de beton în grădina noii mele case”

Utilizatorii l-au sfătuit pe autorul fotografiei să încerce să privească curtea casei în Google Street View, unde s-ar fi putut păstra fotografii vechi. Mai târziu, autorul fotografiei a revenit cu un mesaj că a funcționat cu adevărat și că în acest loc era un ceas solar 🌞

Întrebare: „Chestia de pe colțul mesei. Patru găuri în partea de sus cu diametrul de aproximativ 3 mm, o substanță transparentă, lipicioasă, asemănătoare unui gel în partea de jos, care o fixează pe masă. Nimeni nu a scos acest lucru pentru că pare a fi foarte intrigant.”

Răspuns: „Acesta este un suport pentru baloane din plastic. Serios”

În aceste găuri se introduc suporturi din plastic cu baloane. Aparent pentru cei care s-au săturat de flori în vază.

Întrebare: „Găsit într-un parc local din apropierea universității. Fundația este de beton și foarte puternică. Situat într-un câmp mare și departe de tot, în afară de o potecă mică. Înălțimea este de aproximativ 4,5 metri, iar în interior sunt nervuri metalice.”

Răspuns: „Aceasta este o casă pentru lilieci”.
Astfel de „case” creează un loc pentru dormit și odihnă pentru lilieci. Liliecii mănâncă tone de insecte zburătoare, pentru care mult le mulțumim.🦇

Întrebare: „Am găsit această carcasă din plastic cu părți din cauciuc în formă de pană. Scrie „Scut de siguranță” (măsoară aproximativ 8×4 cm)”

Răspuns: „Acesta este un dispozitiv pentru împărțirea pastilelor în două părți”

Tableta este plasată între pereții de cauciuc, după care carcasa trebuie doar închisă. O lamă atașată de capacul carcasei din interior împarte tableta în 2 părți 💊

Întrebare: „Ce sunt aceste cutii din vechea fotografie de familie? Aproximativ 1900-1910.”

Răspuns: „Acestea sunt cutii cu trabucuri”.
De fapt, acesta este unul dintre cele mai vechi și răspândite simboluri grafice, adică un salut, o urare de noroc.

Întrebare: „Au fost câteva particule ciudate de albastru-turcoaz în burgerul meu dublu de la McDonald’s. Ce este?”

Răspuns: „Acestea sunt părți din mănușile angajaților McDonald’s. Ei folosesc mănuși albastre când lucrează cu alimentele crude”.

Întrebare: „Am primit asta prin poștă ca parte a unei escrocherii vânzătorului Amazon. Capetele negre sunt din cauciuc și există fire în punctele de pe părțile negre. Un recipient gol cu ​​sos a fost trimis împreună cu mânere roșii. Mă întreb ce sunt aceste trei obiecte. Toate au venit într-un singur pachet”

Răspuns: „Acesta este pentru atașarea recipientului cu sos la sistemul de ventilație al mașinii”

Vânzătorii Amazon trimit produse persoanelor care nu le-au cumpărat pentru vânzări false și recenzii bune. Ciudată înșelătorie, nu-i așa?
În centrul acestui truc este înșelăciunea sistemului de clasare a produselor pe piața Amazon. Produsele cu vânzări mari și recenzii bune în căutare sunt afișate mai mult, astfel că probabilitatea ca utilizatorii să cumpere exact produsul tău crește semnificativ 💸

Întrebare: “Acest ceas de perete este verde pentru 12-5 și 6-11 și roz pentru 5-6 și 11-12. Înseamnă ceva această colorare?”

Răspuns: „Aceasta este pentru tehnica Pomodoro, conform căreia trebuie să lucrezi timp de 25 de minute, după care există o odihnă obligatorie de 5 minute”

Dacă ți-au plăcut aceste curiozități, nu ezita să le împărtăși cu prietenii tăi.