Manichiură stilată pe unghii pătrate: 30 de idei pline de culoare și creativitate!

Dacă ești o femeie care se iubește și se respectă știi, că manichiura este extrem de importantă pentru imaginea ta. Chiar și în zilele fierbinți de vară, în vacanță, la piscină sau la mare, manichiura ta trebuie să fie întotdeauna îngrijită și la modă.

O manichiură franțuzească sau în nuanțe nude sună destul de bine și reprezintă o opțiune sigură de fiecare dată. Totuși, se apropie sezonul de vară, iar specialiștii din lumea modei spun că în zilele însorite se poartă culori îndrăznețe.

În opinia noastră, manichiura ideală de vară este veselă și creativă și trebuie să știi că există o sumedenie de modele superbe dintre care poți să alegi!

Unghiile pătrate sunt cea mai bună alegere pentru orice femeie. Sunt potrivite în vacanță, la birou și chiar la un eveniment de gală. Prin urmare, în acest articol îți prezentăm 30 de idei extraordinare pentru forma pătrată.

Ca și în verile precedente, anul acesta se poartă multă culoare. Nuanțele intense prevalează, iar desenele haioase sau „fructuoase” sunt de neînlocuit în decorul manichiurii estivale.

Fie că alegi buline, desene cu fructe sau alte elemente de decor, încearcă să respecți aspectul minimalist. Optează pentru un fundal neutru: ojă transparentă, nude sau roz pudrat.

Print-ul floral nu se grăbește să părăsească pozițiile de frunte din topul preferințelor, așa că dacă vei alege o manichiură decorată cu flori în nuanțe gingașe sau suculente nu vei da greș!

Inspiră-te din natură, alege combinațiile care prevalează în mediul înconjurător în sezonul de vară și recreează un buchet vesel pe unghiile tale.

Minimalismul se extinde în toate sferile vieții noastre. Îl poți personaliza în funcție de preferințe. Decorează-ți unghiile cu linii drepte și subțiri, forme abstracte, elemente monocrome sau figuri geometrice laconice.

French-ul rămâne la putere și în anul 2020. Se ia un model clasic de manichiură franțuzească și se actualizează după sezon, asortând-l cu cele mai tari ținute de vară.

Posibilitățile de combinare a culorilor sunt nelimitate. Alege modelul și nuanțele care te reprezintă, care îți reflectă dispoziția și starea de spirit. Să ai o vară frumoasă și plină de culoare!