Manichiura neagră: 20 cele mai elegante idei pentru o adevărată lady!

Luciul negru în designul unghiilor seamănă cu magia unei galaxii – această vedere este într-adevăr fascinantă. De fiecare dată când observi o manichiură neagră, nu poți să nu atragi atenția la stilul deținătoarei acesteia. Este culoarea ce se potrivește oricărei imagini, oricărei ținute. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș!

Opțiuni simple de unghii strălucitoare

Designul unghiilor negre nu trebuie să fie prea complicat. Puțin glitter este suficient. Poți alege o ojă strălucitoare și să obții o manichiură elegantă fără prea mult efort.

Unghii negre combinate cu glitter argintiu

Modelele de unghii negre combinate cu argintiu nu își pierd niciodată din actualitate, deoarece argintul este una dintre mulțimea de culori care completează perfect negrul. Accentele de argint vor ieși cu adevărat în evidență.

Unghiile negre cu textură nisipoasă sunt stilate fără vreun decor special, dar cu adăugarea paietelor sau strasurilor, această manichiură va deveni și mai splendidă.

Dacă intenționezi să folosești oja neagră, este foarte important să te asiguri că ai unghiile îngrijite, cuticulele bine hidratate, să lași timpul necesar pentru uscare și să incluzi accesorii aurii, argintii sau pastelate pentru a scoate în evidență manichiura.

Desigur, culoarea neagră curată este obositoare pentru ochi, de aceea designerii adaugă ornamente și alte nuanțe pentru a face unghiile să arate mai puțin plictisitoare.

Femeile care preferă culoarea neagră în manichiură nu sunt neapărat pasionate de cultura gotică. De multe ori culoarea neagră manifestă un mesaj de autoritate și putere. O face pe cea care o poartă să pară mai serioasă, mai suplă și sofisticată.