Manichiura monocromă nu iese niciodată din modă: 30 cele mai actuale tendințe!

Manichiura monocromă stă la baza nail-art-ului și este considerată metoda clasică de a decora unghiile. Avantajul unei acoperiri monocrome este că orice femeie, chiar și singură acasă își poate face manichiura. Datorită abundenței de elemente decorative, acoperirea într-o singură culoare poate fi destul de versatilă: în nuanțe mat, mai strălucitoare sau cu o suprafață aspră, dacă utilizezi nisip colorat.

Manichiura monocromă se potrivește mai mult pentru adeptele minimalismului, ale căror convingeri sunt mai conservatoare și restrânse. Dar acest lucru nu înseamnă că un astfel de design este plictisitor, deoarece noile tendințe în manichiură pot să-l diversifice. Datorită ultimelor tehnologii, există numeroase opțiuni pentru o acoperire monocromă neobișnuită, cu accente vii și surprinzătoare.

Cum să alegi culoarea

Putem spune că alegerea culorii depinde de preferințele personale, dar în majoritatea cazurilor alegem culoarea în funcție de noile tendințe. Moda zilei de astăzi dictează câteva tendințe mai puternice.

Alegerea culorilor trebuie să fie făcută cel puțin în baza nuanțelor preferate. Poți alege un strat monocrom ținând cont de ținută și direcția stilului. De exemplu, în stilul gotic, fetele preferă albastrul închis spre negru nu doar în haine, ci și în manichiură.

Unghiile galbene pot fi o alegere minunată pentru sezonul de vară. Această culoare veselă dă un sentiment de lejeritate, viață, optimism. În cele mai multe cazuri, galbenul este ales de persoanele active, care nu se tem să-și arate personalitate și au o privire neobișnuită asupra lumii înconjurătoare.

Culoarea roșie a ojei vorbește adesea despre potențialul puternic pe care îl posedă femeia. Această nuanță este aleasă în special de femeile încrezătoare, care nu se tem să ia inițiativa și să-și exprime punctul de vedere. Roșul este considerat cea mai vândută culoare, deoarece simbolizează dorința și pasiunea.

Stilul Nude în manichiura monocromă

Pentru femeile care nu preferă să poarte o acoperire cu design, există o opțiune mai modestă, și anume culorile nude. Naturalețea și minimalismul sunt la modă astăzi, respectiv există mai multe modalități de a sublinia această direcție.