Mama este model, tatăl – fotbalist nigerian: Fetița lor a moștenit toată frumusețea de la ei!

Nu există nicio îndoială că fiecare copilaș venit pe această lume este special și minunat în felul său. Iar fetița pe care o vei cunoaște astăzi, te va cuceri cu siguranță cu aspectul ei deosebit. Ea se numește Viviene și a moștenit frumusețea de la părinți: mama ei fiind model, iar tatăl – fotbalist nigerian.

Desigur, fiecare părinte își consideră propriul copil drept cel mai frumos, cel mai talentat și drăguț dintre toți. Este ceva firesc, pentru că acest sentiment apare odată cu nașterea copilului și rămâne cu tine pe tot restul vieții. Cu toate acestea, există și copii care îi pot lăsa încântați pe toți.

Mica Viviene a început să lucreze ca model de îndată ce a învățat să meargă. Are niște gene excelente și o înfățișare de invidiat. Datorită acestui fapt, fetița a obținut rapid succesul și a devenit destul de solicitată în modeling.

Părinții ei sunt, de asemenea, foarte atractivi și cunoscuți. Mama lui Viviene este originară din Rusia. Iar tatăl – nigerian din Italia. Datorită faptului că cei doi au fost întotdeauna urmăriți de camerele foto, fiica lor a devenit și ea populară.

De îndată ce agenții au văzut-o, și-au dat seama că misiunea ei este de a fi model. La prima ședință, Viviene a mers împreună cu mama, dar apoi Xenia a decis că va fi mai bine doar să monitorizeze procesul nu să și participe.

Hugo, tatăl fetiței, nu are nimic împotrivă și chiar își susține fiica în frumoasele ei începuturi.

În ciuda vârstei fragede, copilul se simte grozav în fața camerei, nu se plictisește și iubește să probeze diverse ținute la modă. Viviene are un viitor luminos cu perspective amețitoare.