Louise Hay: „Tu ești acolo unde vrei să fii – în asta se ascunde tot adevărul”

De obicei, atunci când o persoană își face munca neconștiincios, el mereu se indignează:„Dar tu știi ce salariu mic am?”. Dar de fapt, întrebarea este alta, de ce lucrezi acolo unde nu-ți place? Nu vii la lucru cu plăcere – schimbă-ți jobul. Așa vei face o favoare șefului tău și vei fi și tu fericit. Mai jos vedeți câteva sfaturi de la autoarea de cărți motivaționale, Louise Hay.

Trăiești rău cu partenerul de viață – lasă-l.

Partenerul de afacere te desconsideră – schimbă-l.

Costumul nu ți se potrivește – dăruiește-l celui care i se va potrivi perfect.

Dormi rău – meditează asupra stării tale emoționale.

Starea ta de sănătate s-a înrăutățit – mergi la medic.

Nu te simți bine în țara în care te-ai născut – emigrează.

Și dacă nu faceți nimic și nu schimbați nimic, atunci te simți bine. Fii sincer cu tine – te simți bine: când scâncești, te simți bine când te plângi, te simți bine când suferi, când te victimizezi. Te simți bine când cineva îți rezolvă problemele. Te simți liniștit că trăiești în mocirlă și nu vrei să schimbi nimic. Aceasta este zona ta de confort. Să trăiești în mocirlă – înseamnă pentru tine confort.

Aceste lucruri pentru tine au un sens, cel mai important sens în viața ta: Dacă nu veți fi o victimă, atunci cine va fi? Dacă nu vă veți plângeți, ce veți face?

Să nu faci nimic tot e o activitate, să nu decizi nimic – la fel, este o decizie. Să nu schimbi nimic în viața ta – este alegerea ta. Dacă faci o astfel de alegere, asumă-ți această alegere, recunoaște-o, primești ceea ai, dar nu le roade creierul la alții, nu te victimiza. Cei din jur nu sunt datori să îți asculte mereu problemele.

Recunoaște pentru tine: tu ești acolo unde vrei să fii – în asta se ascunde tot adevărul.