Lecții de stil de la Demi Moore: Cum să arăți fabulos după 55 de ani!

Demi Moore este una dintre marile actrițe de la Hollywood, având în palmares un șir întreg de pelicule de succes. Chiar dacă în ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarele, la ai săi 56 de ani, ea reușește încă să mai atragă atenția tuturor când apare în public.

Fanii îi admiră ținutele pline de stil și rafinament și se uimesc, cum îi reușește să rămână la fel de tânără și fermecătoare. Forma ei fizică impresionează, la fel și chipul lipsit de riduri, iar fiecare apariție a ei se dovedește a fi cu adevărat spectaculoasă!

Actrița știe să se îmbrace cu chic. Datorită acestui fapt milioane de femei o admiră și încearcă să-i copieze ținutele.

Demi Moore își ascultă intuiția în ceea ce ține de alegerea ținutelor; utilizează culorile în strictă conformitate cu înfățișarea ei, își alege imaginea în dependență de dispoziție. Atunci când își alege următoarea rochie, costum sau alt element al garderobei, actrița pune un accent deosebit pe faptul că silueta ei este perfectă.

În același timp, femeia știe cum să-și camufleze impecabil neajunsurile și schimbările legate de vârstă cu ajutorul hainelor alese corect – Demi preferă să nu economisească în acest sens.

Ea mizează pe unicitate în deciziile ce țin de stil. Actrița iubește să fie originală, strălucitoare, memorabilă.

Gingășia apare în ținutele vedetei de la Hollywood împreună cu motivele etnice pe haine. Accentul se pune pe anumite elemente de îmbrăcăminte: dantelă, gulere neobișnuite, fermoare, nasturi și buzunare.

Demi Moore iubește rochiile, costumele, pantofii scumpi și imaginile, care sunt completate de către accesoriile potrivite. În aceste trăsături se ascunde feminitatea și senzualitate ei.

Adesea optează pentru ținute relaxate, ușor în discordanță cu vârsta, dar care îi vin perfect.

Depune mult efort ca să arate impecabil la 56 de ani, din programul ei zilnic nu lipsesc orele de yoga și mersul la sală. De aici și figura de balerină și echilibrul afișat în fotografii.

Rochia de catifea arată impecabil și bogat pe silueta actriței americane. Dantela fină adaugă note picante imaginii sale.

Din look-urile ei nu lipsesc piesele moderne și eleganța atemporală. Acestea pot fi privite ca un ghid al stilului impecabil pentru doamnele de vârstă medie.