Japonezii au creat cele mai neobișnuite carnețele de notițe! După utilizare te alegi cu o surpriză!

Japonezii continuă să uimească întreaga lume cu invențiile lor ingenioase și utile. Iată că și de această dată ei au reușit să transforme niște blocnotesuri de rând în adevărate opere de artă.

Compania japoneză Triad, a cărei domeniu principal de activitate este producerea modelelor arhitecturale, creează cu ajutorul tăierii cu laserul blocnotesuri. Însă acestea nu sunt unele simple, ci ascund în interior diferite figuri. Pe măsură ce folosești foile de notițe, carnețelul ia forma unei opere de artă.

Pe lângă Turnul Tokyo, Templul Kiyomizu-dera și alte creații arhitecturale ascunse în interior, compania creează blocnotesuri în care se ascund instrumente muzicale, peisaje urbane, animale și diverse dispozitive. Necătând la micșorarea prețului pentru tăierea cu laserul, prețul pentru aceste carnete de notițe rămâne unul destul de mare, în dependență de mărime. Cel mai mic blocnotes costă în jur de 39$, iar pentru unul mare – 90$.

Nimic deosebit, doar niște foi pentru notițe

Treptat, rupând foițele, se formează un obiect

La jumătate de cale

Atunci când toate foițele din blocnotes vor fi detașate, vei putea vedea copia în miniatură a templului Kiyomizu-dera din hârtie

Blocnotesuri în diferite variante de culoare

Modelul cu aparatul de fotografiat

Varianta cu Tokyo Tower

Un blocnotes se poate la fel de ușor transforma într-un pian

Sau într-o vioară

Sau chiar într-un tren

Versiunea de culoare neagră a blocnotesului cu templul Kiyomizu-dera în interior

Așa ceva într-adevăr ți-ar părea rău să arunci la gunoi

Varianta mai ieftină de blocnotes cu file detașabile