Istoria puțin cunoscută depre Keanu Reeves, care merită să fie știută de toți

Probabil ai mai auzit despre felul de a fi al celebrului actor, Keanu Reeves, care nu se înscrie în tabloul vedetelor de la Hollywood.

Această mică istorioară o să confirme o dată în plus că Keanu nu a suferit niciodată din cauza vedetismului.

Așa cum se obișnuiește, filmările unei pelicule cinematografice de amploare se finalizează cu o petrecere. Keanu Reeves a întârziat cu 20 de minute la petrecerea organizată într-un club din New York cu ocazia încheierii filmărilor pentru unul dintre cele mai recente filme ale sale „Expozed”.

De ce? Pentru că a așteptat în fața clubului sub ploaie, ca să i să permită să intre. Nimeni nu l-a recunoscut. Proprietarul clubului a declarat ulterior pentru presă: „Nici n-am știut că Keanu așteaptă sub ploaie, pentru că nu i se permite să intre – el nu a spus nimic nimănui.”

Ce trebuie să mai afli despre Keanu Reeves:

-el se deplasează cu metroul.

-comunică cu oamenii străzii și îi ajută.

-are 54 de ani ( deși n-ai spune).

-el poate sta în parc pe o bancă să mănânce un hot dog.

-după filmările filmului „Matrix” el le-a oferit cascadorilor în dar câte o motocicletă (Harley).

-el a oferit o parte din onorariul său pentru a fi plătiți mai bine responsabilii de costume și efecte speciale ai filmului „Matrix”.

-el a propus să i se micșoreze onorariul său pentru filmul „Avocatul Diavolului” numai pentru ca să-i devină coleg de platou – actorul Al Pacino.

-într-un interval restrâns de timp a decedat prietenul său cel mai bun, iubita sa a pierdut copilul, după care a murit și ea într-un accident, iar sora sa s-a îmbolnăvit de leucemie – Keanu a fost puternic: el a donat 5 milioane de dolari clinicii în care se trata sora sa și a renunțat pentru o vreme la filmări ca să fie mai aproape de ea. El a fondat Fundația de luptă contra leucemiei și donează acolo o parte din fiecare onorariu al său.