Învață de la ele: 7 femei celebre îți destăinuie secretul frumuseții

Frumusețea lor e mai mult decât un aspect fizic agreabil. Este un stil de viață, un mod de gândire, este capcitatea de a-și pune în valoare farmecul.

Audrey Hepburn

„Frumusețea femeii nu constă în vestimentația, silueta sau coafura sa. Frumusețea femeii trebuie să se vadă în ochii ei – poarta spre inima ei, locul unde trăiește iubirea.”

Monica Bellucci

„Eu mă simt bine și confortabil când sunt singură și nu pentru că sunt frumoasă. Eu cunosc mulți oameni frumoși care au o viață îngrozitoare. Ei se simt prost când sunt singuri. A simți confortul în interior nu este modul în care arăți, ci modul în care te simți.”

Angelina Jolie

„Dintotdeauna am crezut că arăt ca o păpușă proastă cu o gură uriașă. Cu timpul te maturizezi și înțelegi că trebuie să te accepți. Ulterior îți săruți iubitul și înțelegi pentru ce ai nevoie de aceste buze. Atunci când cineva te iubește și când tu faci pe cineva fericit, începi să te simți cel mai frumos om din lume.”

Sophia Loren

„Dacă silueta ta e departe de a fi perfectă, pielea nu este așa cum îți dorești, ești de o statură mică – nu e o tragedie. Frumusețea e construită altfel, ea vine din alte surse. Frumusețea nu este o stare fizică, este o senzație interioară care se reflectă în privire.”

Sharon Stone

„O o femeie frumoasă cu adevărat este întotdeauna bună cu alte femei și cu alți oameni, în general. Ea nu este adepta concurenței, intrigilor, jocurilor murdare. Dacă ești deșteaptă, o să fii și frumoasă. Nu există femei urâte. Cineva e frumoasă ca un trandafir, altcineva ca un cactus.”

Emma Watson

„Frumusețea nu înseamnă păr lung, picioare subțiri, piele bronzată și dinți perfecți. Frumos este chipul celui ce a plâns și dintr-odată a zâmbit. Frumoasă este cicatricea de pe genunchi rămasă încă din copilărie. Frumusețea este atunci când ai cearcăne pentru că ești îndrăgostit și nu poți să dormi. Frumusețea este ceea ce simțim în interior și ne schimbă pe dinafară.”

Megan Fox

„Senzualitatea este o putere. Însă nu atunci când cu ea se flutură în fața tuturor de parcă ar fi un flag. Oamenii singuri trebuie să vadă și să decidă câtă senzualitate se ascunde în tine.”