Internauții povestesc despre visurile lor: Asemenea scenarii nici nu ți-ai imaginat!

Din păcate, se întâmplă rar să memorizăm visele pe care le vedem, deși acestea se pot dovedi a fi adevărate scenarii pentru filmele de acțiune. Am adunat câteva postări de la internauții norocoși, ale căror aventuri bizare nocturne nu au dispărut odată cu răsăritul soarelui!

***

Mă aflu la o petrecere privată în Spania. Toți oaspeții sunt îmbrăcați frumos. În jurul meu sunt mulți tipi spanioli frumoși. Unul dintre ei se așează lângă mine și îmi zice: „Dacă ai sprâncenele adevărate, te voi lua de soție și te voi iubi până la sfârșitul zilelor tale, nu vei duce lipsă de nimic.” Apoi își trece degetul mare peste sprâncenele mele și acestea se șterg. El suspină trist, se ridică și pleacă. Ei, de ce dracu’ am astfel de vise?..

***

În vis am avut un astfel de dialog cu un tip:

-Ei, cât e ora?

-09:24.

Am stat puțin și m-am gândit: „E timpul să mă trezesc”. M-am trezit, mă uit la ceas, e ora 09:25. Nu m-a mințit!

***

Soția are un somn foarte strâns și foarte greu se trezește, indiferent de situație. Uneori, când încerc să o trezesc, ea începe a vorbi în somn, încercând să mă alunge (eu fiind un pericol de trezire). Azi dimineață încerc să o trezesc, ea îmi zice:

-Nu voi merge astăzi la serviciu, am un personaj care s-a îmbolnăvit, tocmai m-a sunat.

Din cele spuse înțeleg că ea se consideră lucrător în domeniul animației. S-a trezit după 10 minute – nu-și amintește nimic, evident. În fiecare dimineață chicotesc de poveștile ei. E timpul să încep să le notez undeva.

***

Astă noapte am visat o apocalipsă zombie. Dar bunica mea chiar și pe aceste spurcăciuni a reușit să le hrănească cu supa ei!

***

E noapte. Dorm. Aud sforăitul soției. Încep să o ghiontesc încet pe umăr, sforăitul nu încetează. O ghiontesc mai tare, sforăitul continuă. O împing cu piciorul și îi zic: „Întoarce-te, sforăi!” Simt cum îmi răspunde cu o lovitură puternică înapoi și îmi zice cu voce tare: „Trezește-te, mă scoți din sărite, lasă-mă să dorm!”

Deschi ochii, văd în lumina slabă fața înfuriată a soției mele, îmi cer scuze, mă întorc pe cealaltă parte. Am visat!

***

Am visat că sunt vânător de vrăjitoare și le ard pe rug. Iar când am ars ultima vrăjitoare, ea mi-a spus că se va întoarce și se va răzbuna pe mine. Recent am întâlnit o fată care arată exact ca acea vrăjitoare. Sper că a fost doar un vis…

***

Astăzi am adormit la serviciu. M-am trezit și mi-am dat seama că am dormit tocmai o oră. Am decis să mă justific în fața colegilor și am lucrat cu efort triplu o oră întreagă… după care m-am trezit cu adevărat. Se dovedește că am lucrat ca un cal și am obosit în vis, dar în realitate am sforăit pe scaun.

***

Am visat că cel mai bun prieten al meu stingea un incendiu cu colțunași. Ce priveliște…