Inovație asiatică: biroul-dormitor, din care poți să nu ieși de dimineață până seara!

Puțini oameni vor refuza să doarmă mai mult și pentru majoritatea, patul este principalul loc de odihnă unde puteți doar să vă culcați și să faceți doar câteva activități: să priviți TV, să citiți o carte. Aparent, designerii știau despre asta și, prin urmare, au creat această frumusețe: un pat nou cu un design strălucit!

Recent, o noutate a fost introdusă pe piața asiatică: un pat multifuncțional care oferă multe facilități. Prin dobândirea unei astfel de inovații, o persoană primește nu numai posibilitatea unui somn confortabil, ci și un ajutor minunat.

Patul are mai mulți conectori USB și prize, deci acum nu trebuie să vă ridicați din pat pentru a încărca gadget-ul. Patul are, de asemenea, difuzoare încorporate care vă permit să puneți muzică de pe telefonul dvs. și să vă bucurați de sunetul excelent.

Doriți să vă relaxați după o muncă grea? Nu este o problemă! Patul vă va face și masaj, deoarece are instalat un scaun de masaj. Doriți să lucrați fără să ieșiți din pat? Voila! Patul are încorporat și o masă convenabilă pentru laptop.

Patul are, de asemenea, mai multe compartimente pentru a păstra pături și perne, lenjerie de pat și diverse obiecte mici. Pentru cei cărora le place să citească, patul conține rafturi, dintre care unul are un seif pentru obiectele de valoare.

Deoarece patul este unul modular, clientul are posibilitatea să aleagă independent componentele viitorului loc de odihnă, precum și să comande culoarea și materialul patului. Prețurile pentru acest miracol încep de la 550 – 1.000 de dolari. Costul este determinat de dimensiunea, configurația și numărul de opțiuni. Cu toate acestea, înainte de a comanda patul, merită de luat în considerare faptul că a fost dezvoltat pentru asiați, de aceea dimensiunile sale sunt adecvate lor: lungimea saltelei este de 1,5-1,8 metri.