Incredibil, dar adevărat: 14 imagini cu lucruri care par a fi inventate, dar care de fapt sunt reale

Lumea reală este de fapt mult mai fantastică decât ți-ai putea imagina. Uneori oamenii dobândesc cunoștințe atât de uimitoare încât este greu să crezi în ele, deoarece arată mai mult ca fantezie.

Am adunat pentru tine 14 lucruri minunate, care par a fi inventate de cineva, dar cu toate acestea, sunt 100% adevărate.

Epava prezentată în filmul Titanic (1997) a fost de fapt mult mai mică decât părea și mult mai întoarsă. Decizia de a filma modelul cu capul în jos a fost luată pentru a facilita iluminarea și găsirea unghiurilor bune.

Orașul cu ziduri Kowloon din Hong Kong a fost odată cel mai dens populat loc de pe Pământ. A fost demolat în 1994 pentru construcția unui parc.

Peste 40.000 de oameni locuiau în cele aproximativ 200 de turnuri dens distanțate. Toți acești oameni locuiau într-o zonă puțin mai mare decât un City block. Nu era doar un spațiu de locuit, dar erau și baruri, restaurante, bordeluri, fabrici și multe altele.

Nu este un secret pentru nimeni că metalele au densități diferite, motiv pentru care 280 de grame de aluminiu arată mult mai mult decât 280 de grame de aur. În fotografie vei vedea 280 de grame de: aur, platină, cupru, zinc, staniu și aluminiu.

Burj Al Babas este un complex rezidențial de lux abandonat din Turcia. A început să fie construit în 2014, iar în 2018 a fost abandonat neconstruit din cauza problemelor economice ale țării. Acum este un oraș fantomă în stil Disney.

Pui de pește-spadă mic, care poate crește până la peste 450 kg

Tehnologia Bluetooth a fost într-adevăr numită după regele scandinav pe nume Harald I Blue-toothed (Harald Bluetooth), care a unit Norvegia și Danemarca în 958.

Cel mai probabil ai auzit deja că delfinii sunt animale foarte inteligente. Pentru a-ți face o idee despre cât de deștepți sunt, iată o comparație între un creier de rechin și un creier de delfin.

Pe o stâncă de munte din districtul Zhangjiajie din China, se află cel mai înalt lift în aer liber, cu o înălțime de 325 de metri, recunoscut oficial de Cartea Recordurilor Guinness.

Râșii canadieni au labele foarte mari care acționează ca niște rachete de zăpadă, împiedicând aceste animale frumoase să cadă în zăpadă.

Pentru un episod al emisiunii „How Hard Can It Be” de la National Geographic Channel, o echipă de oameni de știință, ingineri și doi piloți de baloane cu aer cald au ridicat cu succes o casă plină de oameni folosind 300 de baloane colorate. Credem că este inutil să spunem că s-au inspirat din desenul animat „Up”

Un koi pe nume Hanako s-a născut în Japonia în 1751 și a murit pe 7 iulie 1977, la vârsta de 226 de ani. Acest lucru îl face cel mai vechi crap koi cunoscut de om.

Inventatorul karaoke-ului este un bărbat pe nume Daisuke Inoue, iar unul dintre motivele pentru care nu a brevetat invenția este că nu se aștepta cu adevărat să devină atât de populară.

Daisuke Inoue a decis să nu-și breveteze invenția pentru că a vrut să „învețe lumea să cânte” și nu a regretat niciodată, în ciuda faptului că industria bazată pe aparatul său câștigă miliarde. O fotografie cu Daisuke și primul lui karaoke.

Pietre la rinichi la microscop electronic. Acum înțelegi de ce ele provoacă atât de multă durere

Hagia Sofia, Istanbul, Turcia, (care a fost odată o catedrală, apoi un muzeu, apoi o moschee) a fost construită acum 1500 de ani și încă mai conține urme ale raidurilor vikingilor din secolul al X-lea. Traducere aproximativă: „Halfdan a fost aici”