Încetează să mai fii supărat pe tine însuți! Fraza care te va ajuta să scapi de furia neîntemeiată

Ne enervăm pe noi înșine fără motiv, irosind inconștient energie în zadar. Blocăm sursele de forță, apoi cădem, jigniți de întreaga lume și, bineînțeles, de noi înșine.

-Sunt supărat, pentru că nu pot!

– Sunt supărat, pentru că mi-am dorit așa, dar a ieșit altfel!

– Sunt supărat, pentru că nimeni nu mă înțelege!

– Sunt supărat, pentru că îmi doream tot ce e mai bun, dar s-a dovedit…

Lista este nesfârșită.

Toată lumea scapă adesea astfel de fraze. Doar că le-am introdus în viață atât de imperceptibil, încât noi înșine nu le mai auzim când le pronunțăm.

Am verificat acest lucru.

Dar dacă te uiți la asta, atunci aceasta este cea mai firească devalorizare a ta, a acțiunilor tale, încercărilor și pașilor către succes și rezultate.

Dacă ceva nu ne reușește, înseamnă că vom facem ceva, vom încercăm și ne vom strădui.

Dacă nimeni nu ne aude, înseamnă că măcar încercăm să ne exprimăm, să împărtășim gânduri și idei și să interacționăm. Poate că sunt oameni greșiți prin preajmă. Se întâmplă. Înseamnă că este timpul să schimbăm cercul comunicării, să venim cu o modalitate de a transmite ceea ce este important și de a fi auziți. Alegeți o nouă abordare și metodologie.

Dacă nimeni nu ne iubește, înseamnă că dăruim multe dintre sentimentele și emoțiile noastre (sunt de asemenea luate în considerare și cele negative – resentimente, dezamăgirile, etc.) și ne dorim sincer să obținem un feedback. Poate că este timpul să ai grijă de tine. Căci fără iubire de sine, alții nu vor aduce această iubire pe un platou de argint. Adică trebuie să-ți redirecționezi eforturile către tine.

Furia este un sentiment distructiv. Prinde ferm rădăcini în corpul nostru, ne cufundă în negativitate.

Furia este insidioasă. Ea poate captura complet o persoană și pentru mulți ani nu-și da drumul brațelor, ajutând la găsirea din ce în ce mai multe motive pentru furie, blocând astfel calea dezvoltării și creșterii.

Furia față de sine îl justifică pe proprietar. Ea îi dă persoanei un document-permisiune să se așeze și să-și spună supărările. Pentru că nimeni nu mă ascultă, voi rămâne tăcut. Dacă nimic nu funcționează, atunci nu voi face nimic. Pentru că nimeni nu iubește, voi merge în pădure și voi locui într-o colibă.

Furia declanșează zeci de boli.

Furia puternică (cu cuvinte, trântirea ușilor etc.) măcar iese la iveală, distrugând doar exteriorul: obiecte, bunuri.

Mânia liniștită, care se aflăîn sine, dă o povară enormă asupra inimii.

Deci, cum să fii? Când poți fi supărat pe tine însuți și când este important să fii atent la apariția furiei și să o redirecționezi într-o direcție bună?

Amintiți-vă aceste cuvinte:

POȚI FI SUPĂRAT PE TINE ÎNSUȚI DOAR ÎN INACȚIUNE. DACĂ CEVA NU FUNCȚIONEAZĂ, ESTE IMPORTANT SĂ TE SUSȚII!

Este atât de simplu.

Asigurați-vă că vă sprijiniți în orice manifestări, încercări și acțiuni.

Nu te grăbi să devii cel mai rău judecător al tău și să te închizi într-o închisoare de resentimente, fără lipsă de cerere și un fel de inferioritate.

Trăiești, încerci, faci greșeli, cauți noi abordări și căi. Mergi înainte. Așa că susține-te!

Îmbrățișează-te mental din toată inima și continuă.

Fii supărat atunci când ai fost jignit de toată lumea, când ai refuzat să crezi în minuni, când alții au scuipat pe tine, dar tu ai încercat să faci tot ce-ți stă în putință.

Câți oameni au renunțat la cele mai sălbatice și uimitoare vise ale lor pentru că s-au supărat că le lipseau o soluție rapidă!

Câți oameni nu au ajuns la figura visurilor lor, pentru că erau supărați că nu s-au pus în formă după trei săptămâni de antrenament intens epuizant.

Câți oameni s-au supărat din cauza unei relații care nu a avut succes și au rămas cu o doză de antipatie față de o anumită persoană și și-au blocat astfel calea în viitor către fericire, cu cei care au visat să-i întâlnească toată viața.

Nu fi supărat pe tine însuți în momentele în care acționezi.

Supărați-vă când ați înghețat tot ce faceți și ați decis să vă ascundeți de viață și să vă abandonați planul pentru totdeauna.