Înainte să fii fericit vei trece un examen al vieții. Vezi dacă ești pregătit!

Înainte de avea schimbări fericite și transformări spre bine, viața vă poate oferi să treceți examenul ei. Viața îți va trimite o mică ispită. Nu veți ști despre asta; numai oamenii foarte sensibili vor simți în inimile lor că nu fără motiv s-a întâmplat așa! Și în funcție de faptul dacă treceți examenul, schimbările fericite se vor petrece în viața ta sau nu.

O femeie a intrat într-o criză de bani. A fost nevoită să închidă magazinul său; avea o mică afacere. Nu avea cu ce plăti creditul. A început să tricoteze acasă și apoi și-a rupt brațul. Sursa banilor a dispărut! Așa că s-a dus la spital, la doctor. În drum spre spital a găsit un portofel. Nu erau prea mulți bani în portofel, dar ei i s-au părut atât de mulți! Ea  s-a gândit că cu acei bani se poate de mâncat o săptămână și de plătit chiria.

Oh, cât de tentant era tot! Cât de tare dorea să ia banii. Dar femeia a mers la recepție pentru a da portofelul și a scrie un anunț, pentru a găsi proprietarul. În acel moment la recepție plângea o doamnă în vârstă, ea și-a pierdut portofelul! Ea vedea foarte rău, aproape era oarbă. În portofelul pierdut se afla toată pensia ei. Deci, proprietarul a fost găsit imediat. Doamna a  mulțumit călduros, chiar i-a oferit niște bani în schimb. Dar femeia nu i-a luat.

În scurt timp mâna s-a vindecat, apoi a apărut o ofertă bună de lucru cu un salariu bun. Despre cazul cu portofelul femeia repede a uitat. Această întâmplare a fost ispita, acel examen al vieții. Aceste examene sunt întotdeauna trimise persoanelor care sunt transferate la un nou nivel de viață.

Tentația poate fi răzbunare – dată fiind posibilitatea de a te răzbuna pe inamic! Tentația poate fi un roman – poți schimba o persoană iubită cu cineva simpatic. Tentația poate fi putere sau bani; poți slăbi puțin, împinge pe cineva sau înlocui și primești ceea ce vrei … Tentația poate fi furie – să-ți reverși mânia asupra persoanei iubite, asupra celui ce nu se poate apăra …

Și, în funcție de modul în care te descurci cu examenul, vei fi fie transferat la un nivel nou, fericit, fie vei rămâne la același nivel. Într-o perioadă dificilă, atunci când căutați o cale de ieșire și solicitați ajutor mental, fiți deosebit de atenți. Cu siguranță va trebui să treci examenul vieții și să te descurci cu ispita.