În Elveția s-a deschis un cinematograf nou, unde în loc de scaune sunt paturi duble

Proprietarii noului cinematograf, care s-a deschis recent în Elveția, au considerat că scaunele obișnuite ale spectatorilor sunt deja depășite. Prin urmare, “am decis să schimbăm drastic conceptul unui cinematograf, stabilind paturi duble reale”. Acum, cei care doresc să vizioneze un film sunt îndrumați nu doar să se așeze pe lojile confortabile, ci și să se bucure de băuturi, popcorn și chiar vin.

După cum s-a dovedit, Elveția a decis să experimenteze și să creeze un cinematograf neobișnuit, care a surprins chiar și pe cei mai pretențioși iubitori de a merge la cinema.

În ziua de azi, acest centru multimedia unic, situat în Spreitenbach, lângă granița elvețiano-germană, și-a deschis ușile, a atras imediat atenție și a provocat multe întrebări. Toată lumea era interesată de ceea ce a determinat introducerea unui astfel de concept non-trivial în viață și dacă are un viitor. După cum s-a dovedit, proprietarii acestei încăperi s-au decis să realizeze un astfel de proiect neobișnuit, nu atât de mult încât să atragă noi clienți, ci ca să-și realizeze mai degrabă conceptul de confort.

Ei cred cu sinceritate că scaunele de cinema sunt depășite și este timpul să le înlocuiască cu sisteme moderne. La urma urmei, nu este un secret pentru nimeni că este mult mai convenabil să urmăriți un film pe o canapea cu băuturile dvs. preferate sau sandwich-uri, decât să stați pe un scaun de cinema. Prin urmare, a apărut o astfel de idee extraordinară, care a fost implementată cu succes în unele țări și, mai recent, a apărut și în Spreitenbach.