În Australia o oaie a fost găsită după 5 ani

În Australia, Canberra trăiește un fermier obișnuit care de mulți ani crește ovine merinos. Lâna acestei rase este foarte apreciată datorită faptului că aceasta este subțire și durabilă, în plus, ea crește rapid.

Este necesar să se taie lâna acestei rase odată la trei luni. În caz contrar, paraziții vor începe să se acumuleze în blana lor groasă.

Una dintre oile fermierului va fi discutată astăzi, care s-a aventurat rău.

În timpul unei plimbări o oaie merinos s-a pierdut. Lucrătorii fermei au căutat-o mult timp, dar totul era în zadar. Sperau că oaia se va întoarce în curând singură, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

După câteva luni, fermierul și-a luat rămas bun de la oaie, gândindu-se că a murit. A trecut un an, doi, trei, iar peste cinci ani oaia pierdută s-a întors la fermă!

Fermierul abia a recunoscut oaia. De-a lungul anilor fără a i se tăia lâna, aceasta s-a transformat într-un costum dens, murdar și plin de paraziți.

Pentru a elibera oaia de această povară grea, fermierul a chemat cel mai experimentat specialist din raion. Timp de 6 ore a tăiat blana animalului …

Drept rezultat, animalul nefericit a fost eliberat de 42 de kilograme de lână! Oaia cu siguranță a simțit o mare ușurare scăpând de povara grea.