Îmbrățișând trecutul: Vedetele din lumea muzicii s-au întâlnit cu ei înșiși din tinerețe!

Imaginează-ți, că ești un călător în timp și te-ai întâlnit pe tine cel tânăr. V-ați îmbrățișat și ați făcut un selfie. Superb, nu crezi? Iată un proiect de fotografie interesant la această temă! În rolul modelelor apar zeii și zeițele Olimpului nostru muzical, iar aceasta este întâlnirea lor cu ei înșiși.

Ard Gelinck, un artist olandez, nu a inventat mașina timpului, dar cu ajutorul măiestriei sale și a Photoshop-ului a reușit imposibilul, reunind în aceleași cadre celebritățile de azi și de ieri cu versiunile lor din tinerețe. Unele par incredibile, atât prin diferențele enorme apărute peste decenii, ori pentru că acestea lipsesc aproape cu desăvârșire. Astfel îi poți vedea pe Freddy Mercury, Michael Jackson, Madonna și multe alte vedete stând alături de ei înșiși, cei care erau în urmă cu zeci de ani.

Gelinck a publicat fotografiile prelucrate pe site-ul său și pe profilurile de pe rețelele de socializare. Imaginile emoționante au adunat mii de aprecieri și distribuiri într-un timp foarte scurt.

Freddie Mercury

Michael Jackson

Madonna

George Michael

Tina Turner

David Bowie

Whitney Houston

Phil Collins

Paul McCartney

Cher

Aretha Franklin

Bruce Springsteen

Mick Jagger

Cyndi Lauper

Annie Lennox

Agnetha Faltskog

Robbie Williams

Britney Spears

Sting

Elvis Presley

Barbra Streisand

Boy George

Lionel Richie

John Bon Jovi

Cum ar fi dacă ai avea o mașină a timpului și ai putea să te întorci în trecut? Cum te-ai simți dacă te-ai vedea așa cum erai în urmă cu 20 sau 30 de ani? Ce sfat i-ai da celui care ai fost cândva?