Iată cum să petreci 7 zile după aniversarea ta, ca să-ți meargă bine tot anul

Primele 7 zile după aniversarea ta sunt cele mai importante din an. Ele dau tonul următoarelor 358 de zile.

Înainte de a-ți spune ce să faci în această săptămână, îți vom spune ce să nu faci categoric de ziua ta de naștere:

-Nu te certa cu nimeni;

-Nu scuipa în pământ;

-Nu lua pe datorie;

-Nu judeca și nu bârfi;

-Nu plânge.

Așadar, cum să trăiești corect cele 7 zile importante, începând cu ziua ta de naștere?

Ziua 1.

Cum te vei simți în această zi, așa te vei simți tot anul. Este ziua în care oamenii din jur trebuie să te felicite, să-ți spună cuvinte calde și să-ți ofere cadouri. Dacă preferi să petreci această zi în singurătate, fă-o, nu trebuie neapărat să aduni multă lume. Fă ceea ce-ți place. Dacă vrei să-ți schimbi look-ul, aceasa e cea mai potrivită zi din an.

Ziua 2.

De această zi depinde situația financiară de mai apoi. Fii calm, fă un bilanț, întoarce datoriile. Îmbunătățește-ți energia financiară, făcând o donație în această zi. În niciun caz nu împrumuta bani. Este o zi foarte potrivită în care să începi un stil de viață sănătos.

Ziua 3.

Este ziua contactelor. Dacă ești prea comunicabil, e timpul să te temperezi, dacă ești introvert, e timpul să ieși din zona de confort și să socializezi mai mult. Evită conflictele și fii mai deschis cu oamenii noi pe care-i cunoști în această zi. Anume acum ai putea începe o relație promițătoare.

Ziua 4.

Este ziua dedicată celor dragi. Vizitează-ți părinții, cheamă-ți prietenii în ospeție. O parte din zi petrece-o neapărat acasă – fă ordine, reamenajează casa ș.a.

Ziua 5.

Ziua creației. Fă ceva neobișnuit: desenează, compune o poezie. Va fi perfect, dacă vei petrece această zi cu copiii. Ei neapărat vor trezi în tine abilitățile creative de cândva.

Dacă vei cunoaște pe cineva în această zi, să știi că relația voastră va fi de durată.

Ziua 6.

Ziua sănătății. Masajul, înotul, înfometarea sunt cele mai indicate în această zi. Este cel mai potrivit moment în care să-ți cumperi abonament la sală. Abține-te de la dulciuri și alte mâncăruri nesănătoase.

Ziua 7. 

Ziua dedicată familiei. Stai în sânul familiei – discutați despre următoarea vacanță sau despre o cumpărătură importantă. Nu vă certați, din contra organizați o cină romantică, oferiți-vă cadouri, declarați-vă reciproc dragostea.