Iată cum să-l cucerești: 9 calități neobișnuite în aspectul femeilor care atrag bărbații!

Încercând să cucerească un bărbat, multe femei folosesc haine strălucitoare, machiaj neobișnuit, își fac intervenții chirurgicale estetice și vizitează în mod regulat saloanele de frumusețe.

Dar, oare toate aceste trucuri atrag cu adevărat bărbații? Există 9 calități externe pe care bărbații le prețuiesc mai mult!

Părul lung

Încă din vechile timpuri se credea că părul lung, dens și strălucitor este un semn al sănătății bune, un simbol al feminității. Crezi, că s-a schimbat ceva în prezent? În mod inconștient, bărbații acordă întotdeauna atenție părului femeilor și își formează o anumită părere. Iar cel mai important este că părul este primul detaliu ce sare în ochi la prima vedere.

Mirosul special

Toată lumea a auzit despre „semnalele chimice”. Nu degeaba multe femei cheltuiesc sume mari de bani și efort pentru a găsi prafumuri bune și rezistente. Studiile au arătat că, datorită mirosului se formează opinia și chiar amintirile.

Dacă femeia a reușit să ghicească cu parfumul, atunci bărbatul își va aminti cu siguranță de ea. Mai ales, sunt apreciate mirosurile unice, rar întâlnite.

Simetria feței

Standardele de frumusețe pot fi calculate chiar prin metoda matematică. Simetria feței este unul dintre puținii factori pe care toții bărbații îi iau în calcul, fără să își dea seama chiar.

Trăsăturile corecte sunt un semn al sănătății și a genelor bune. Asimetria are efectul opus, formând o opinie negativă de la prima vedere.

Culoarea dinților

Zâmbetul influențează direct atractivitatea unei persoane. Dacă bărbatul vede că femeia are dinții galbeni, acesta își va crea imediat o impresie negativă. Dinții imaculați și perfecți nu provoacă întotdeauna asocieri plăcute. Este mai bine dacă dinții au o culoare albă dar naturală și firească.

Mâinile lungi

Surprinzător, dar mâinile lungi trezesc întotdeauna interesul bărbaților. De ce aceștia găsesc brațele lungi atractive, este un mare mister. Însă, studiile au arătat clar că dacă o femeie are brațele lungi de o formă corectă, atunci primește mai multă atenție din partea bărbaților.

Voce înaltă

Majoritatea bărbaților preferă femeile cu voce înaltă. Aceasta este percepută ca fiind mai tinerească și mai feminină. Și cel mai important, o voce înaltă implică o dimensiune mai mică a corpului. Prin urmare, atunci când bărbații aud o voce înaltă, la ei se formează imediat asocierile potrivite.

Postura corectă

Nu este un secret faptul că bărbații adoră formele feminine apetisante. Dar, oare totul este atât de simplu? Ei atrag atenția mai mult la detalii. Dacă o femeie are o postură ideală a coloanei vertebrale, atunci se creează o opinie favorabilă despre figura ei.

Postura corectă formează întotdeauna o impresie pozitivă. Deci, pentru a fi mai atractivă este suficient să îți menții spatele drept.

Culoarea roșie

Aproape toți bărbații adoră culoarea roșie. Prin urmare, cea mai potrivită rochie pe care o poți alege pentru o primă întâlnire ar trebui să fie de această culoare.

Se crede că roșul atrage bărbații din punct de vedere biologic. Nu există dovezi sau explicații, dar faptul rămâne fapt.

Proporțiile

Șolduri largi, talie îngustă și sâni mari – formele care atrag întotdeauna bărbații. Și aici nu merge vorba de standardele de frumusețe. Este suficient ca talia să fie mai mică decât șoldurile și pieptul. Principalul lucru este de a crea acest efect vizual.