Iată cum poți afla ce fel de energie există în casa ta

Pentru a afla ce fel de energie există în locuința ta, este suficient să observi câteva lucruri. De exemplu, într-o casă cu energie bună se usucă greu apa vărsată, încet se ofilesc florile în vază, obiectele din metal sunt ușor reci la atingere, iar cele din lemn sunt ușor calde. În colțurile „întunecate” ale casei, moneda căzută nu sună, laptele se încăcrește mai repede, mâncarea fierbinte repede se răcește, sarea se topește imediat în apă, untul se topește văzând cu ochii, iar lumânarea arde încet și se stânge des.

Iată cum poți verifica locurile cu energie negativă

Vei face un pendul dintr-o bucată de ață și un obiect mic din argint, cupru sau cristal. Apropie-te de locul dubios și întreabă „E un loc bun?”. Dacă pendulul se va legăna înainte și înapoi, înseamnă „da”, dacă într-o parte și în alta înseamnă „nu”.

În locurile negative poți pune dispozitive electrice, numai nu cărți

Cărțile absorb negativul și îl transmit cititorului său. În spațiile cu o energie negativă puternică pune bucăți din stejar, mesteacăn sau molid – acestea absorb această energie, iar arțarul sau ienupărul transformă această energie în una pozitivă. Bucățile de lemn trebuie să le schimbi periodic.

De asemenea, poți pune pe timp de noapte pahare cu apă

În locurile cu energie negativă pune pe noapte pahare cu apă, pe care o vei varsa dimineața peste pragul casei. Poți pune în apă un obiect din argint sau un ou.

Pentru ca în casa ta să fie mereu curat, liniștit și confortabil

Învață să fii și tu așa. Toate cuvintele, grijile, emoțiile negative se transpun pe pereți, mobilă, obiecte, pe tablouri și chiar flori.

Pune în casă un anumit vas

De exemplu, un ulcior, în care vei aduna toate necazurile, tristețile, dispozițiile proaste. Când simți că acesta se umple, aruncă-l la gunoi și ia-ți altul.

Nu te înfuria înainte de somn

În acest fel n-o să te odihnești bine. Neutralizează energia negativă cu o carte interesantă, o comedie sau cu niște muzică pe plac.

Scapă de lucrurile inutile

Dacă nu folosești un obiect timp de un an, înseamnă că trebuie neapărat să-l scoți din casă. Energia rea provine în special de la obiectele care au aparținut rudelor decedate și care aveau legătură cu niște evenimente triste.

Dacă ai o dispoziție foarte proastă

Încearcă să parcurgi un râu de-a latul sau să mergi pe un pod ce leagă malurile sale. Apa curgătoare te scapă de energia negativă.