Iată ce se întâmplă acum în viața ta. Află la ce etapă din cele 12 ești acum

Pe parcursul vieții noi trecem prin 12 etape corespunzătoare semnelor zodiacale. Există un punct al vieții care se mișcă cu viteza de 4,3 grade pe an, începându-și calea în Berbec și terminând-o în Pești.

Astfel putem stabili ce fel de probleme vom întâlni la o anumită vârstă. Convige-te că cele descrise mai jos coincid cu ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în viața ta.

De la 0 la 7 ani

Punctul vieții se mișcă de la cel mai sprinten semn zodiacal – Berbecul.

Copiii sunt foarte energici, curioși și activi. Nu există o forță care să-i poată opri și nici nu trebuie. Ei trebuie să aibă multă libertate în această perioadă pentru a-și manifesta capacitățile. Misiunea părinților este de a nu permite ca să se dezvolte la ei egoismul și brutalitatea.

De la 7-14 ani (Taur)

Acum este foarte important să nu-i îndeplinești copilului toate capriciile și doleanțele materiale. La această etapă ajutați-l și învățați-l să-și controleze emoțiile și să-și antreneze memoria. Este perioada ideală pentru a face lecții de muzică sau artă.

De la 15 la 21 de ani ( Gemeni)

Este timpul pentru a dezvolta intelectul și gândirea. În această perioadă începe socializarea mai activă și persoana trebuie să scape de iresponsabilitate, tendința de a bârfi și a specula. Sunt binevenite călătoriile în țări străine și acumularea de noi cunoștințe.

De la 21 la 28 de ani (Rac)

Este o etapă extrem de importantă în viața unui om. Misiunea principală – perfecționarea lumii interioare, formarea propriului sistem de valori în baza experiențelor generațiilor mai mari. La 25-26 de ani este timpul propice pentru nașterea copiilor.

De la 28 la 35 de ani ( Leu)

Apare tendința spre aventuri, alcoolism, narcomanie; În această perioadă oamenii simt un nou flux de energie și încep s-o folosească incorect. Pentru ca să nu se întâmple asta, fă ceva pentru suflet – lectură, religie, filosofie.

De la 35 la 42 de ani (Fecioară)

Este o perioadă bună pentru creștere în carieră și pentru căsătorii de conveniență. În acest timp sănătatea merită o atenție deosebită. De asemenea, vei fi nevoit să treci un examen al principiilor semnului zodiacal. Dacă nu respecți programul de viață, ai putea fi pedepsit cu o concediere de la serviciu, cu probleme de sănătate sau o trădare din partea cuiva.

De la 42 la 49 de ani (Balanță)

Este perioada în care apare armonia, maturitatea și echilibrul. Este timpul potrivit pentru dezvoltarea talentelor artistice și pentru restabilirea relațiilor sociale.

De la 49 la 55 de ani ( Scorpion)

Este timpul în care în deosebi femeile trec prin momente dificile. Urmează să fie schimbate viziunile învechite, iar din punct de vedere fizic pot apărea probleme grave de sănătate.

La această vârstă oamenii dețin o putere autodistructivă foarte mare, de aceea este extrem de important ca să fie controlate emoțiile. Cei care au dus un mod nesănătos de viață până acum, au șansa să se corecteze.

De la 56 la 63 de ani ( Săgetător)

Omul se apropie de filosofie și religie. Mulți își doresc să studieze ceea ce nu au reușit cândva. În această perioadă oamenii răspund pentru eșecurile de la 37-38 de ani.

De la 63 la 70 de ani (Capricorn)

Este ultima șansă! La 63 de ani mai ai ocazia să-ți schimbi viața. Cel care face alegerea greșită în acest moment își distruge viața sau chiar se stinge. Cei care vor să-și creeze o nouă familie, în proporție de 90% eșuează.

De la 70 la 77 de ani ( Vărsător)

Este timpul să devii un filosof și un observator al vieții. Vremea Vărsătorului este vremea savurării singurătății sau a vieții în doi. Este momentul în care se încheie programul vieții.

De la 77 la 84 de ani ( Pești)

Apare armonia spirituală, cosmică. Omul își savurează viața. Dacă reușești până la 70 de ani să folosești șansele pe care ți le-a dat destinul, atunci ulterior începi o nouă viață în care poți să faci ce-și dorește sufletul.