Iată 13 reguli pe care le respect pentru a fi fericită și împlinită în viață!

S-au spus și s-au scris multe despre fericire, despre cum să obții această stare, despre lucrurile la care trebuie să renunți pentru a duce o viață fericită. În zilele noastre, marea majoritate dintre noi se gonesc după o viață mai bună, mai fericită după parametrii societății în care trăim, și nu după parametrii sufletului.

Iată care sunt cele 13 reguli pe care le respect eu pentru a fi fericită în viață:

1.Îmi place să lucrez și să petrec mult timp lucrând. Munca îmi aduce plăcere, dar și bani. Sunt de părerea că pentru a obține ceva în viața aceasta trebuie să depui efort, mult efort.

2.Îmi îndeplinesc visurile. Dacă plănuiesc ceva, atunci iau și o fac. Când nu am bani, economisesc în mod intenționat. Nu vreau să regret la sfârșitul vieții că nu am fost undeva sau că nu mi-am permis ceva.

3.Nu consum cantități mari de alcool. Pot bea ocazional cu prietenii un pahar cu vin, dar nu mai mult. Alcoolul strică starea de spirit și încetinește ritmul vieții mele.

4.Nu fumez și nu consum substanțe interzise. Mă iubesc prea mult.

5.Încerc să nu mănânc junk food. Sunt departe de alimentația corectă, dar prefer legumele în loc de paste și fructe în loc de chifle. Limitez porțiile și nu cumpăr fast-food. În același timp, am o plăcere aparte să mănânc.

6.Practic sportul și îmi place asta. Scopul meu nu este doar să arăt normal, dar și să mă simt bine. Orice activitate fizică este utilă pentru menținerea sănătății.

7.Prefer să nu iau împrumuturi și să nu fiu datoare cu bani. Nu vreau să am bătăi de cap suplimentare.

8.Economisesc 30% din banii câștigați pentru investiții. Nu intenționez să îmi petrec bătrânețea, așteptând ajutor de la stat.

9.Mă răsfăț cu lucruri mărunte. Merg la masaj, spa, comand mâncăruri delicioase, fac cumpărături plăcute pentru buna mea dispoziție.

10.Trăiesc acolo unde eu și familia mea ne simțim bine. Ne place căldura, soarele și vara, așa că acum ne-am stabilit în Koh Samui. Dacă ne săturăm, ne strângem lucrurile și ne mutăm în altă parte. Granițele sunt doar în mintea noastră.

11.Nu mă atașez de lucruri. Arunc fără regret sau dau ceea ce nu folosesc. Mă enervează dezordinea.

12.Citesc. Îmi plac cărțile care oferă idei, te învață lucruri noi și te inspiră să acționezi. Dintre ultimele care m-au impresionat: „Fură ca un artist”, „Cel mai bogat om din Babilon”.

13.Nu las problemele să se adune într-o cutie uitată. Dacă mă doare ceva, merg imediat la medic.