Găsirea femeii potrivite și a jobului potrivit – principalele provocări ale unui bărbat!

Găsirea femeii potrivite este chiar mai importantă, deoarece prin ea se dezvăluie și menirea bărbatului. Și e o mare fericire să întâlnești o femeie care aduce fericire. Dacă o întâlniți, nu contează câți ani are, dacă e frumoasă, dacă are un caracter complicat – aceasta este femeia de care are nevoie un bărbat. Și de obicei, bărbații o recunosc imediat cu inima lor și se îndrăgostesc.

Incredibila Molly Brown, cunoscută pentru curajul ei în timpul scufundării Titanicului, a vrut, în tinerețe, să se căsătorească cu un bărbat bogat, ea fiind săracă.

Dar, totuși, ea s-a căsătorit din dragoste cu un bărbat sărac. Ea s-a gândit că trebuie să încerce împreună să se îmbogățească! Ea s-a străduit foarte mult, având în vedere că soțul ei a găsit t o mină de aur și au devenit cu adevărat bogați.

Agatha Christie s-a căsătorit a doua oară cu un tânăr arheolog, care era cu 16 ani mai mic decât ea! Acest lucru era de neconceput pentru acea perioadă. Agatha nu era nici tânără nici prea frumoasă, dar totuși l-a făcut foarte fericit pe soțul său: arheologul necunoscut a început să facă săpături unde l-a sfătuit Agatha. Și a descoperit ruinile unui imperiu antic! El a găsit o mulțime de comori, a devenit faimos și foarte bogat, dat și un om de știință respectat.

Și Josephine, deși l-a înșelat pe Napoleon, a influențat atât de mult soarta lui, încât dintr-un simplu ostaș a devenit împărat și a cucerit jumătate din lume. Apoi ei s-au despărțit, și fericirea l-a părăsit pe Napoleon …

Astfel, există soții care aduc fericire adevărată. Aproape toți oamenii influenți au avut astfel de soții. Important este să-ți găsești femeia ta și să te căsătorești cât mai repede cu ea. Și să sapi acolo unde îți va spune ea: cu siguranță există acolo o mină de aur sau alte comori: fericire, bogăție, faimă și prosperitate.