(FOTO) În Germania, sunt crescute niște pisici deosebite cu blana de culoarea ciocolatei!

În adăpostul pentru animale „Crystal Flame” din Germania sunt crescute niște pisici deosebit de drăguțe – o varietate a rasei British Shorthair. Caracteristica lor principală, ce le face să se deosebească de alți reprezentanți, este nuanța neobișnuită de ciocolată și mutrișoara rotundă și adorabilă.

Pisicile british shorthair de culoare maro închis sau ciocolatiu sunt mai rar întâlnite, fapt ce le face și mai speciale și demne de a fi adoptate. Au aceleași trăsături specifice rasei: un căpșor rotund, fălcuțe, ochi expresivi și blana scurtă.

Dar ce e mai remarcabil la aceste pisici e ca sunt la fel de drăgălașe și atunci când sunt micuțe, dar și când cresc mari. Acestea arată ca niște ursuleți de pluș, cu care să te tot joci și să îi mângâi cât e ziulica de mare.

Un avantaj în plus este că blana lor nu necesită multă îngrijire, nici nu lasă prea mult păr prin apartament. Deci, sunt ideale pentru a le avea în preajmă în calitate de animale de companie.

Pe lângă cele relatate mai sus, British Shorthair sunt pisici deosebit de tăcute, așa că nu au obiceiul să te deranjeze prea mult în casă. Au un temperament britanic, deci foarte cizelat. Nu miaună prea mult, dar au un obicei de a toarce continuu, dar asta nu e chiar atât de neplăcut, nu-i așa? Pentru unii, acest sunet poate fi chiar liniștitor.

Doar privește-le cât sunt de ghidușii, cuceresc din prima secundă! Este imposibil să te abții și să nu le strângi puțin în brațe. Ți-ai dori și tu un prieten atât de frumos?