FOTO. Ce culori de păr sunt la modă în acest an?

Culoarea de păr aleasă corect și o bună colorare ne fac să devenim mai sigure de sine. Fiecare an aduce noi tendințe în materie de frumusețe, inclusiv în ceea ce privește culoarea părului. Deși multe femei își păstrează ani la rând aceeași culoare de păr sau nu renunță la culoarea naturală, există și femei care își doresc să fie în pas cu cele mai noi tendințe.

Pentru acestea, anul 2019 recomandă nuanțe de păr cenușiu-șaten, cu semi-nuanțe reci de verde, albastru și gri, care fac posibilă reînnoirea delicată și elegantă a firelor de culoare șatenă.

Culoarea de castaniu-cenușiu a părului poate fi diversă: diferite nuațe și diferite modalități de vopsire.

Nuanțele pot varia de la cenușiu-gri-șaten închis, la cenușiu-șaten închis, cenușiu-șaten natural, castaniu-cenușiu-șaten, cenușiu-șaten ombre, cenușiu-șaten balayage, cenușiu-șaten cu accente și multe altele.

Ombre-ul și balayage-ul rămân printre cele mai apreciate tendințe de aranjare și vopsire a părului.

Alegerea este de-a dreptul mare.

Nuanța de castaniu de ciupercă este cea mai la modă din cele cenușii-castanii. Această nuanțăpune în evidență ochii albaștri și pe cei verzi.

Culoarea de mai jos este inspirată de ciupercile portobello – o specie a ciupercilor champignon – și este un amestec uimitor de nuanțe șaten, cenușii-gri și violet, care formează o nuanță răcoritoare, eterică și rafinată.

Fiecare an nou începe cu dorința de a schimba ceva, iar dacă o schimbare de look se regăsește în lista voatră de dorințe și nu știți pentru ce să optați, sperăm că articolul nostru va fi util.

Nu vă temeți de schimbări!