Fii atent la aceste 12 Legi ale Karmei! Anume ele determină destinul omului!

Pentru a-ți schimba viața spre bine, fii atent la aceste 12 legi ale karmei. Anume ele formează destinul omului.

Karma reprezintă acțiunile făcute de om și consecințele acestora, care îi determină soarta. Aceasta ne ajută să ne revizuim viața și să învățăm din ea lecțiile necesare. „Nu putem fugi de rezultatele faptelor noastre”, atunci când ne asumăm acest lucu, putem găsi o modalitate de a evolua și de a trăi echilibrat și în armonie cu cei din jurul nostru.

1.Legea cea Mare

Cea mai cunoscută lege a karmei este „Ceea ce semeni, aceea culegi”. Ceea ce oferim Universului, aceea primim înapoi. Dacă ne dorim Fericire, Iubire, Pace, Prietenie, atunci ar trebui mai întâi de toate noi să fim fericiți, iubitori și prieteni buni.

2.Legea Creației

În viață nimic nu se întâmplă de la sine, noi trebuie să acționăm pentru a obține ceva. Fii tu însuți și înconjoară-te de acele lucruri pe care le dorești prezente în viața ta.

3.Legea Evoluției

Pentru a merge înainte, schimbă-te pe tine și nu pe cei din jur. De îndată ce omul își schimbă gândurile, se schimbă și factorii exteriori.

4.Legea Smereniei

Dacă refuzi să accepți și dacă nu te împaci cu lucrurile pe care nu le poți schimba, acestea vor continua să te chinuie. Tot răul pe care îl vezi în alții poate fi o reflexie a defectelor tale.

5.Legea Asumării

Dacă ai o problemă în viață, înseamnă că aceasta este în tine. Omul este reflexia lumii, iar lumea este reflexia noastră. Așa cum ne asumăm dorința de schimbare, trebuie să ne asumăm și greșelile.

6.Legea Conexiunii

Fiecare acțiune a ta are o urmare. Totul în Univers este conectat, atât lucrurile mari, cât și cele mici. În calea spre scopul stabilit toți pașii contează, chiar și cei mai mici. Trecutul, prezentul și viitorul sunt strâns conectate între ele.

7.Legea Concentrării

Nu te poți gândi la două lucruri în același timp și nu îți poți îndrepta atenția spre mai multe sarcini odată. Este imposibil să creștem spiritual dacă gândim și acționăm negativ.

8.Legea Dăruirii

Ceea ce pretindem să credem trebuie să se manifeste în acțiunile noastre. Fără un caracter generos, creșterea spirituală este aproape imposibilă.

9.Legea „Aici și Acum”

Nu regreta de trecut și nu ghici viitorul. Trăiește cu ziua de astăzi. Tot ce este mai bun în viață trebuie să realizezi în momentul prezent. Gândurile despre trecut împiedică șansa de a avansa în prezent.

10.Legea Răbdării și a Recompensei

Recompensele mari necesită multă răbdare și perseverență. Recompensa nu este doar rezultatul final. Adevărata bucurie vine din procesul și calea spre acel rezultat bine meritat.

11.Legea Schimbărilor

Uneori nu suntem conștienți de greșelile noastre. De aceea, istoria noastră personală se poate repeta până când vom învăța din erorile pe care le-am făcut în trecut.

12.Legea Inspirației

Omul primește ceea, ce a meritat. Ceea ce se face cu dragoste, întotdeauna inspiră.